Ako su farmeri kojim slučajem i mislili da će se na Farmi odmarati te pokoji put pokositi travu i pomusti krave, gadno su se prevarili. Već prvoga dana dočekala ih je gomila posla.


S velikom količinom posla na FARMI, suprotstavljenim mišljenjima i stavovima, stigle su i prve svađe. Kao pravi gazda, šezdesetogodišnji Josip je već i prije dolaska Mentora Jože svojim farmerima zadao zadatke.

Vezani članci Slika nije dostupna Anamarija u suzama otišla u kućicu za sluge, Hrvoje negoduje Slika nije dostupna Imamo najgledaniji reality show u Hrvatskoj - Jeste li gledali?

''Josip je dobar Gazda. Stari je to policajac, iskusan. Dobro on to sve posloži, a i mi mu dosta pomažemo. Mislim da će onom trećem ili četvrtom biti dosta teže'', prokomentirao je Roman Gazdu. Dok Roman mišljenje o Gazdi dijeli s ostatkom tima čini se kako Anamariji Josipovo gazdovanje i nije baš najbolje sjelo: „Gazda Josip je glumac, ali loš glumac. Ne volim nepravdu, ne volim ulizice i glumu.“ rekla je Anamarija ne otkrivajući što joj je to zapravo zasmetalo.

Imamo najgledaniji reality show u Hrvatskoj - Jeste li gledali?

Mentor Joža posjetio je farmere i odmah s Gazdom Josipom krenuo u obilazak imanja. Berba rajčica i pripremanje za zimnicu, košnja trave, čišćenje staje i gradnja smočnice samo su neki od zadataka ne koje je Mentor Joža skrenuo pozornost Gazdi. „Hrana nam se treba što duže sačuvati jer od toga trebamo živjeti!“ zaključio je Gazda i podijelio ekipu u timove. Svi farmeri odmah su se primili svojih zadataka, a Kristina je zaključila da ne bi trebalo biti nikakvih problema i zapreka: „Smatram da smo poprilično fizički to svi spremni da odradimo, jedino je možda razlika u stupnju znanja za obavljanje pojedinih poslova i spretnosti.“

Prije odlaska, Mentor Joža dao je Gazdi praktikume, odnosno zakone Farme kojih će se svi morati pridržavati ukoliko žele što skladnije i dulje boraviti na Farmi. Osim praktikuma, Gazda je dobio i dnevnik u kojem će zapisivati svoja opažanja o farmerima.

Premda su Farmeri tokom dana nastojali izvršiti što više zadataka, ni prve svađe nisu izostale

„Postoji malo naboja, elektriciteta, situacija se ipak riješi razgovorom, ali prije tog rješenja ipak dolazi do nekim manjih ako ne i većih sukoba“ prokomentirao je Ivan.

Čini se kako je glavna svađalica upravo Anamarija. „Anamarija i njene nesuglasice sa stanarima je možda zato što neki stanari nju ne prihvaćaju zbog toga što je ona, ali ja sam njoj rekla da se ne treba obazirati na to.“ prijateljski joj je savjetovala Anna dok joj je Kristina poručila: „Nisi se ti posvađala sa svima nego si krenula nama spuštati. Ne odnosi se tako prema ljudima jer ljudi nisu stoka!“

Potencira li Anamarija namjerno svađe na Farmi, ili je jednostavno samo neshvaćena, otkrit ćemo u narednim epizodama Farme. Bez obzira na nesuglasice Farmeri su ipak u krevet otišli s pjesmom. Pratite sve vijesti oko reality showa Farma i na službenoj stranici farma.dnevnik.hr.
 

 

Prvi gazda #FarmaHR je Josip Šimičić!

A photo posted by Farma - novi početak (@farma_hr) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju