Nije mu lako

Bali-beg živi u strahu: Morao se obratiti policiji, angažirao je tjelohranitelje i potražio pomoć psihijatra

Burak Özçivit (Foto: Instagram) Burak Özçivit (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Burak Özçivit (Foto: Instagram) Burak Özçivit (Foto: Instagram) Burak Özçivit (FOTO: Instagram) Burak Özçivit (FOTO: Instagram) Burak Özçivit (FOTO: Instagram) Burak Özçivit (FOTO: Instagram) +0 Burak Özçivit, Fahriye Evcen (FOTO: Instagram) Galerija

Burak Ozčivit dobio je opasne prijetnje otmicom sina nakon što je stao na žulj pripadnicima istanbulskog kriminalnog miljea.

Jedan od najpopularnijih turskih glumaca i miljenik žena Burak Ozčivit, poznat i kao Bali-beg iz serije "Sulejman veličanstveni" u posljednje vrijeme proživljava nimalo lake dane i osjeća onaj gorak okus slave koji se na njegov privatni život odražava na najgori mogući način.

Pogledaj i ovo Burak Özçivit (Foto: Instagram) Kako mu stoji? Miljenik žena kojeg na Instagramu prati više od 13 milijuna ljudi promijenio imidž, nekima je još zgodniji

Naime, Burak i njegova supruga Fahriye žive u strahu zbog prijetnji otmicom 10-mjesečnog sina, zbog čega se morao obratiti policiji i angažirati tjelohranitelje, a uz sve to odlučio je ponovno potražiti i pomoć psihijatra, piše Story.

Prijetnje su stigle od pripadnika turskog kriminalnog miljea s kojima ima problema otkako je kupio luksuznu vilu nedaleko od Istanbula nakon što su on i supruga saznali da čekaju prvo dijete.

"Problem je nastao kada je Burak doznao da je još netko zainteresiran za taj posjed i da mu cijena nije važna. Kako je glumac dao predujam, drugi je kupac ostao bez kuće. Ubrzo se saznalo da je drugi zainteresirani kupac pripadnik kriminalnog miljea i da mu se nimalo nije svidjelo što je ostao bez vile koju je po svaku cijenu želio upisati u svoju imovinsku karticu", prenosi Story.

Prijetnje je počeo dobivati nakon što Fahriye objavila prvu fotografija sina na društvenim mrežama, a onda se iz straha obratio nadležnim službama.

Sve to utjecalo je na njegovu koncentraciju i rad na snimanju novih serija, pa se ponovno odlučio javiti svom psihijatru nakon što mu je prije godinu dijagnosticiran sindrom sagorijevanja.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Susan Boyle (Foto: Profimedia) Susan Boyle (Foto: Profimedia) Susan Boyle i Simon Cowell (Foto: Profimedia) +0 Susan Boyle (Foto: Profimedia) Celebrity Prije 10 godina bila je siromašna domaćica, a danas je milijunašica koja više ne nalikuje na sebe

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene