Dvadesetjednogodišnji zgodni glumac kojeg gledamo u ulozi Ozana, glumačkog sina Erkana Petekaje, tvrdi da se još nije privikao na teret slave.


'Prepoznaju me ljudi za koje nikad ne bih pomislio da će mi se obratiti... Čestitaju mi, fotografiraju se sa mnom. To je fantastičan osjećaj...'

Vezani članci Turci pjevaju Severinu (FOTO: Pixell, PR, Instagram) Kud svi Turci... Heroji sapunica pjevuše Severinu, obožavaju naš grad, govore hrvatski... Slika nije dostupna Ljepotan iz 'TUĐEG ŽIVOTA' Burak Tozkoparan o svom životu

On je najomiljeniji i najtalentiraniji glumac mlađe generacije. Burak Tozkoparan koji je osvojio masu obožavatelja svojom uspješnom glumačkom izvedbom u seriji Tuđi život istodobno je iznimno zabavan i vrlo inteligentan mladić. Tozkoparanu je ovo prvo glumačko iskustvo, a inače se bavi sviranjem bubnjeva. Osvojio je titulu najboljeg instrumentalista na glazbenom natjecanju srednjih škola. Mladog je glumca iznenadna slava iznenadila. Porazgovarali smo s njim o seriji, glumi i životu.

Kako je izgledao Burakov život prije serije Tuđi život?

'I prije sam vodio uzbudljiv život, ali ne koliko sada. U glumačke vode ušao sam zahvaljujući glazbi jer sam profesionalni svirač bubnjeva. Svirao sam na različitim mjestima i s različitim glazbenim sastavima. Nakon što sam osvojio prvo mjesto na srednjoškolskom natjecanju u sviranju glazbenih instrumentala, upisao sam Odsjek za film i televiziju na Sveučilištu Okan dobivši punu stipendiju. Uz glumu i dalje studiram', rekao je Burak.

Kad ste odlučili postati glumac?

'Nisam sanjao da ću se baviti glumom. Nakon poticanja profesora i obitelji, odlučio sam se okušati u glumi i sad imam jednu od važnijih uloga u najgledanijoj televizijskoj seriji', rekao je glumac.

Koje mjesto ima glazba u tvom životu?

'Glazbom sam se počeo baviti prije šest godina... Sve u životu dugujem glazbi i bubnjevima. Duhovna i materijalna postignuća, nagrade, koncerte, nova mjesta i nove ljude... Sve dugujem glazbi'.

Imate li sličnosti s likom Ozanom?

'Imamo nekoliko zajedničkih osobina, ali Ozan je veoma razdražljiva osoba. Donosi iznenadne odluke nakon kojih se kaje i prilično je nervozan. Zapravo on je kompliciran lik, a ja nisam takav'.

Što nikad ne biste učinili da ste na Ozanovu mjestu?

'Da sam na njegovu mjestu, ne bih bio toliko neodgovoran, šutljiv i pasivan. Drukčije bih pokazivao svoja stajališta i opreznije bih odvagao svoje reakcije pa se poslije ne bih kajao koliko Ozan', rekao je Burak.