Burak Özçivit svekri i svekrvu kupio kuću.

Galerija


Burak Özçivit uistinu je, čini se, pravi frajer. Osim što ga brojne žene vole zbog izgleda i glume, očito je i galantnost jedna od njegovih vrlina. Burak Özçivit i njegova supruga Fahriya Evcen već neko vrijeme provode u Düsseldorf, u Njemačkoj, gdje inače žive njezini roditelji.

Vezani članci Burak Özçivit (Foto: Instagram) Miljenik žena kojeg na Instagramu prati više od 13 milijuna ljudi promijenio imidž, nekima je još zgodniji Burak Özçivit, Fahriye Evcen (FOTO: Instagram) Supruga omiljenog turskog glumca rastopila srca Instagrama, pa čak i njegovih obožavateljica

Razlog tome je trudnoća Fahriye koja u ovoj situaciji želi biti uz svoje bližnje te na maminoj hrani koja joj jako paše dok je u blaženom stanju.

Kako bi Burak dodatno pokazao svekrvi i svekru koliko mu je stalo do njihove kćeri, odlučio im je kupiti kuću vrijednu tri milijuna eura koja će usput biti i zdanje u kojem će smjestiti svoje brojne goste koji im budu dolazili.

Inače, Burak i Fahriye čekaju svoje prvo dijete, a već su mu otvorili i račun na banci te uplatili 300 000 eura – za početak!

Turska glumica zavela muža Jelene Karleuše? ''Stvarno ne znam što da vam kažem o tome''

Alen je sve izmislio? Prvo je rekao da se ženi i da odlazi s estrade, a sada je opet šokirao izjavama

Alen Vitasović ima novu curu, ali ono što je izjavio mnoge je bacilo u nevjericu

Rakitićeva supruga pokazala svoje novo izdanje, a veliku promjenu napravila je zbog jedne fotografije