Pravo iznenađenje

Kći naše poznate glumice objavila je fotografiju s dečkom kolegom: ''Ovo zaslužuje biti na našem feedu!''

Buga Marija Šimić - 4 Buga Marija Šimić - 4 Instagram 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Buga Marija Šimić - 4 Buga Marija Šimić - 8 Buga Marija Šimić - 1 Buga Marija Šimić - 6 Buga Marija Šimić - 3 Buga Marija Šimić - 2 Buga Marija Šimić - 5 Buga Marija Šimić - 9 Buga Marija Šimić - 7 Buga Marija Šimić - 10 +8 Buga Marija Šimić - 11 Galerija

Kći našeg poznatog glumačkog para Vitomire Lončar i Ivice Šimića, Buga Marija Šimić, objavila je fotografiju s dečkom Tonijem Nežićem.

Buga Marija Šimić, kći naših poznatih glumaca Vitomire Lončar i Ivice Šimića, objavila je fotografiju s dečkom na svojem profilu na Instagramu. 

Pogledaj i ovo showbuzz bravo! Domaća pjevačica će zapjevati susjedima, većina ju podržala: "Nadam se da oni koji su protiv neće zvati policiju"

Naime, Buga je u vezi s mladim pulskim opernim pjevačem Tonijem Nežićem, a mladi par sad je obznanio svoju vezu i na društvenim mrežama.

''Kaže Toni da smo tu dos' zgodni, a obzirom da uvijek inače sebe kritizira na našim fotkama, zaslužila je bit na feedu'', našalila se Buga u opisu fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Buga Marija Simic (@bugamarijasimic)

Mlađahna djevojka skriva svoj privatni život od javnosti, a ovakve životne trenutke nikada ne dijeli, pa je ovo bilo pravo iznenađenje njezinim pratiteljima.

Buga je također mlada operna pjevačica, a nedavno je otkrila da joj je dijagnosticiran ADHD. 

U razgovoru za IN Magazin u veljači ove godine otkrila je kako se nosi s ovom bolešću.

Put do dijagnoze počeo je prije četiri godine, kada je krenula na psihoterapiju shvativši kako se s nekim stvarima ne može nositi i kako treba pomoć. Priznaje da je još odmalena bila hiperaktivno dijete.

''Bila sam odličan učenik, ali nisam sjedila, hodala sam i pričala. Imala sam puno obaveza i hobija, dalo mi je strukturu dana i bila sam puna energije, stalno sam nešto smišljala...'' prisjeća se Buga.

Kako njezini roditelji već šest godina žive u dalekoj Kini, Buga je uz posao operne pjevačice i glumice prije tri godine preuzela funkciju umjetničke ravnateljice Mala scena.

S Tonijem je u vezi već sedam godina, a mladi operni pjevač bio joj je podrška i kada joj je dijagnosticiran ADHD.

Obitelj naše glumice nedavno je zadesila i tragedija. Preminula je Vitomirina majka, a na Instagramu su se glumica i njezina kći emotivno oprostile od bake i majke, koja je bila vrlo značajna u sportskom i društvenom životu Zagreba.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga, Matija Cvek i Ivan Huljić Jelena Rozga, Matija Cvek i Ivan Huljić - 2 Jelena Rozga, Matija Cvek i Ivan Huljić - 1 Jelena Rozga - 2 +18 Jelena Rozga - 1 Celebrity Rozga se u Splitu zabavljala s dvojicom poznatih glazbenika, a s jednim od njih su je povezivali godinama

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju 50. rođendan Nine Badrić - 4 50. rođendan Nine Badrić 50. rođendan Nine Badrić - 3 50. rođendan Nine Badrić - 2 +29 50. rođendan Nine Badrić - 2 Celebrity Nina Badrić slavi 50. rođendan! Pogledajte neobičnu haljinu koju je odabrala za svečanu proslavu, a i tko je sve među gostima!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene