Popularna serija 'Igra prijestolja' ima najveću televizijsku produkciju u povijesti, što dokazuje i njen budžet za najnoviju, šestu sezonu.


Poznato je kako serija 'Igra prijestolja' ima najveću televizijsku produkciju, ali cijena najnovije, šeste sezone je šokantna. Od snimanja na mnogobrojnim svjetskim lokacijama i blockbusterskih scena do vizualnih efekata, razumljivo je da se radi o vrlo skupom projektu, ali koliko skupom ne možete ni zamisliti!

Vezani članci Indira Varma Poznata glumica zaražena koronavirusom, nije otkrila što je s mužem i kćeri: "Nije lijepo, pazite na sebe" Ekipa serije Igra prijestolja Najpopularniji pisac na svijetu otkrio da je samoizolaciju iskoristio kako bi dovršio knjigu po kojoj se snima kultna serija

Naime, produkcija svake epizode šeste sezone koštala je iznad 10 milijuna dolara. S obzirom na to da svaka sezona ima po deset epizoda, radi se o sveukupnom iznosu koji je viši od sto milijuna dolara. Izgleda kako serija biva sve popularnijom, tako i njen budžet raste, jer tijekom druge sezone jedna epizoda je koštala šest milijuna dolara.