Aretkla Franklin kaže kako se nije mogla prestati smijati kad je čula da velika pjevačica Beyonce pjeva na playback.


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Donald Trump Trump na prvom skupu otkad se vratio iz bolnice: Najavio lijek za koronu i poručio da se osjeća odlično Slika nije dostupna Kakva vijest za Beyonce!

Samo par dana nakon inauguracije predsjednika SAD-a, Baracka Obame, medije je preplavila vijest, ali i bujica kritika na račun toga što je Beyonce pjevala na playback tijekom svog nastupa pred okupljenom gomilom.

>> Beyonce Obami pjevala na playback!

Naime, Beyonce se uživljeno pravila kako pjeva američku himnu, a mnogi gledatelji nakon toga su ostali zaista i dirnuti. No, kako i ne bi bili kad su čuli studijsku verziju dovedenu gotovo do savršenstva.

Nakon što je vijest o playbacku došla u medije, oglasila se i legendarna Aretha Franklin koja je nastupala na prvoj inauguraciji Obame 2009. godine.

'Kad sam čula kako je Beyonce sve snimila unaprijed, pukla sam od smijeha. Znam da je vrijeme tamo zaista nepovoljno za pjevače jer je veoma hladno. Moram reći da je napravila dobar posao s tom studijskom verzijom. Ja nikad ne bih pjevala na playback niti mi je ikad to palo na pamet', rekla je pjevačica.

U obranu Beyonce stala je Michelle Williams, bivša članica Destiny's Child, rekavši: 'Pa što ako je pjevala na playback? Moja najdraža pjevačica svih vremena, Whitney Houston pjevala je himnu na playback'.

Steven Tyler iz grupe Aerosmith, kratko i jasno je prokomentirao: 'Budimo realni, Beyonce je tako seksi da može raditi što hoće!'. Što vi mislite, je li u redu ovako zavaravati publiku ili je Beyonce imala opravdane razloge da bi otvarala usta na snimku?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook