'Često mi pred oči dođe slika Neneka kako bez majice i bos trči po valovima, izvodi nekakve gluposti, a ja ga snimam. Zamišljam da me tamo čeka', kaže neutješna pjevačica.


Pjevačica Sanja Doležal prije godinu dana ostala je bez supruga Nenada Šarioća koji je preminuo . Tada se na neko vrijeme povukla iz javnosti kako bi prežalila taj težak gubitak. Sanja je sada, godinu dana kasnije u velikom intervjuu za Gloriju otkrila kako se osjeća i nosi sa suprugovim gubitkom te što joj daje snage u životu.

>> Sanja Doležal otkrila: Troškovi koncerta penju se i do 400 tisuća kuna!

Vezani članci Slika nije dostupna Sanja o teškim počecima: "Nakon Đurđice, koja je vrhunska pjevačica, dolazi klinka koja pjeva li-la" Slika nije dostupna Prijatelji shrvani njegovih odlaskom

' Prvi rođendan bez Neneka, prvi Božić, prva godišnjica… To su za mene strahovito teški dani. Kažu ljudi da proces žalovanja traje godinu dana, da moraju proći sva četiri godišnja doba da bi bilo lakše. I zapravo sam čekala tu godišnjicu, jer sam se nadala da će mi biti lakše. Ali nije', ispričala je Sanja koja je sa surpugom u braku bila 20 godina u kojem su dobili i dvoje djece- Leu i Luku.

'Često mi pred oči dođe slika Neneka kako bez majice i bos trči po valovima, izvodi nekakve gluposti, a ja ga snimam. Zamišljam da me tamo čeka', priznaje Sanja te dodaje kako joj ništa u životu ne može nadomjestiti gubitak supruga te dodaje kako se mjesecima budila u suzama, a ni sad joj nije puno bolje.

Na pitanje kako sad funkcionira - godinu dana kasnije, Sanja odgovara: 'Kako koji dan. Ima dana kad funkcioniram normalno, što u mom slučaju znači kao robot. Brinem se o kući, djeci, razmišljam na koji način zaraditi novac i odškolovati djecu, jer bi bio luksuz odustati i prepustiti se tuzi. Nemam izbora', kaže Sanja te dodaje: 'Ima dana kad se slomim. Život koji sam imala više nemam, ništa više neće biti isto i tek moram naučiti živjeti druk­či­je. Svjesna sam da ću naučiti, ali godina dana nije dovoljna. Još uvijek ne znam ni kud ni zašto. Ipak sam ja sa svojim suprugom provela više od pola života'.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook