pokazao "divlju" stranu

Brz i žestok! Princ osvanuo u izdanju u kakvom ga još nikada nismo vidjeli

Princ William (FOTO: Instagram) Princ William (FOTO: Instagram)

Princ William iznenadio je obožavatelje izdanjem u kakvom ga je gotovo nemoguće vidjeti. U opuštenom izdanju sjeo je za motocikl i pokazao svoju strast prema jurilicama na dva kotača.

Kad kraljevske dužnosti spoji sa strasti prema jurilicama ne postoji sretnija osoba od princa Williama. A to pokazuju i fotografije na kojima omiljeni je omiljeni princ u nesvakidašnjem izdanju. Umjesto u elegantnom odijelu princ je osvanuo u sportskoj jakni i pokazao svoju ljubav prema jurilicama na dva kotača.

Pogledaj i ovo Kralj Charles III. i kraljica Camilla izostali važni članovi Bolesni kralj Charles nije htio propustiti uskršnju misu, stigao je sa suprugom Camillom, a kraljevska obitelj okupila se u nikad manjem broju

Britanski nasljednik provozao se na motociklu i oduševio brojne obožavatelje, a svojoj supruzi, vojvotkinji Katarini, nagovijestio je i što želi za rođendan. "Kate, sada znam što želim za rođendan", napisao je princ uz fotografiju na kojoj pozira uz motocikl.

S obzirom na to da je treća kraljevska beba na putu sumnjamo da će vojvotkinju ova ideja oduševiti. Umjesto na motorima dozu adrenalina princ će uskoro morati nadoknaditi brzim i spretnim mijenjanjem pelena.

 

A post shared by RoyalTeaWithJam (@royalteawithjam) on

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene