Bruno Petković odveo je iz rodilišta svoju partnericu Ivu Šarić i njihova sina Adriana.

Galerija


Nogometaš zagrebačkog Dinama 26-godišnji Bruno Petković došao je u rodilište po svoju partnericu 32-godišnju manekenku Ivu Šarić i njihova sina Adriana koji je na svijet došao prije nekoliko dana.

Vezani članci Iva Šarić Iva Šarić prekinula šutnju o vezi sa šest godina mlađim Brunom Petkovićem s kojim čeka sina, za to je imala dobar povod Iva Šarić Prve fotografije trudne Ive Šarić koja čeka dijete s Brunom Petkovićem, zabavljala se na rođendanu bivše misice

Bruno je po njih stigao pred zagrebačku privatnu polikliniku svojim automobilom i novopečeni su se roditelji konačno otputili kući uživati u čarima roditeljstva. Prilikom izlaska iz rodilišta nogometaš nije bio dobro raspoložen pa je fotoreportere počastio s pokazivanjem srednjeg prsta, ali je sam s velikom pažnjom prenio sina u dječoj nosiljci u vozilo, prenosi 24 sata.

Iva i Bruno isprva su tajili od javnosti da su zajedno, sve dok nisu prvi put viđeni u jednom restoranu u Zagrebu krajem prošle godine, a ubrzo se nakon toga pojavila i vijest da čekaju prvo zajedničko dijete.

Bruni je Adrian prvo dijete dok je Iva u prošlom braku s umirovljenim nogometašem Jerkom Lekom dobila danas 7-godišnjeg sina Carlosa i 5-godišnjeg Leona. Iva i Jerko u braku su bili od 2012. do 2017. godine, a da su se razveli objavili su tek godinu dana kasnije.

Bez grudnjaka ispod bijele prozirne majice krenula na sastanak, još jednom dokazala da se ne zamara što će drugi reći

Lopez pozirala u badiću pa zbunila i svog bivšeg, jedna stvar mu nikako nije jasna iako joj se ne može dovoljno nadiviti