Pokazivao srednji prst

Novopečeni tata Bruno Petković stigao po partnericu Ivu i sina u rodilište, nije baš bio sjajno raspoložen

Bruno Petković Bruno Petković In Magazin 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Bruno Petković Galerija

Bruno Petković odveo je iz rodilišta svoju partnericu Ivu Šarić i njihova sina Adriana.

Nogometaš zagrebačkog Dinama 26-godišnji Bruno Petković došao je u rodilište po svoju partnericu 32-godišnju manekenku Ivu Šarić i njihova sina Adriana koji je na svijet došao prije nekoliko dana.

Pogledaj i ovo Bruno Petković i Iva Šarić Imali dvostruko slavlje Vjenčali se Bruno Petković i Iva Šarić! Nogometaš je lijepu voditeljicu odveo pred oltar na poseban datum

Bruno je po njih stigao pred zagrebačku privatnu polikliniku svojim automobilom i novopečeni su se roditelji konačno otputili kući uživati u čarima roditeljstva. Prilikom izlaska iz rodilišta nogometaš nije bio dobro raspoložen pa je fotoreportere počastio s pokazivanjem srednjeg prsta, ali je sam s velikom pažnjom prenio sina u dječoj nosiljci u vozilo, prenosi 24 sata.

Iva i Bruno isprva su tajili od javnosti da su zajedno, sve dok nisu prvi put viđeni u jednom restoranu u Zagrebu krajem prošle godine, a ubrzo se nakon toga pojavila i vijest da čekaju prvo zajedničko dijete.

Bruni je Adrian prvo dijete dok je Iva u prošlom braku s umirovljenim nogometašem Jerkom Lekom dobila danas 7-godišnjeg sina Carlosa i 5-godišnjeg Leona. Iva i Jerko u braku su bili od 2012. do 2017. godine, a da su se razveli objavili su tek godinu dana kasnije.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene