Bruno Petković odveo je iz rodilišta svoju partnericu Ivu Šarić i njihova sina Adriana.

Galerija


Nogometaš zagrebačkog Dinama 26-godišnji Bruno Petković došao je u rodilište po svoju partnericu 32-godišnju manekenku Ivu Šarić i njihova sina Adriana koji je na svijet došao prije nekoliko dana.

Vezani članci Goran Višnjić Sve više poznatih frajera šarmira dugom gustom bradom, evo tko su ti zavodnici na domaćoj sceni Iva Šarić Prve fotografije trudne Ive Šarić koja čeka dijete s Brunom Petkovićem, zabavljala se na rođendanu bivše misice

Bruno je po njih stigao pred zagrebačku privatnu polikliniku svojim automobilom i novopečeni su se roditelji konačno otputili kući uživati u čarima roditeljstva. Prilikom izlaska iz rodilišta nogometaš nije bio dobro raspoložen pa je fotoreportere počastio s pokazivanjem srednjeg prsta, ali je sam s velikom pažnjom prenio sina u dječoj nosiljci u vozilo, prenosi 24 sata.

Iva i Bruno isprva su tajili od javnosti da su zajedno, sve dok nisu prvi put viđeni u jednom restoranu u Zagrebu krajem prošle godine, a ubrzo se nakon toga pojavila i vijest da čekaju prvo zajedničko dijete.

Bruni je Adrian prvo dijete dok je Iva u prošlom braku s umirovljenim nogometašem Jerkom Lekom dobila danas 7-godišnjeg sina Carlosa i 5-godišnjeg Leona. Iva i Jerko u braku su bili od 2012. do 2017. godine, a da su se razveli objavili su tek godinu dana kasnije.

Bez grudnjaka ispod bijele prozirne majice krenula na sastanak, još jednom dokazala da se ne zamara što će drugi reći

Lopez pozirala u badiću pa zbunila i svog bivšeg, jedna stvar mu nikako nije jasna iako joj se ne može dovoljno nadiviti