Svi su se okretali!

Pogledajte u kakvom se luksuznom automobilu Petković pojavio u Zagrebu, cijena mu je paprena, a ne viđamo ga često!

Bruno Petković Bruno Petković DNEVNIK.hr 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Bruno Petković Bruno Petković Bruno Petković Bruno Petković (Foto: Instagram) +0 Iva Šarić Galerija

Bruno Petković je na okupljanje Hrvatske nogometne reprezentacije stigao u luksuznom automobilu, a sve su to zabilježile kamere dežurnih fotografa.

Hrvatski nogometaš i reprezentativac Bruno Petković ukrao je svu pažnju slučajnih prolaznika zagrebačkih ulica stigavši na okupljanje reprezentacije za utakmice protiv Malte i Rusije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo i to u luksuznom automobilu kakvog inače ne viđamo često.

Pogledaj i ovo Bruno Petković i Iva Šarić Imali dvostruko slavlje Vjenčali se Bruno Petković i Iva Šarić! Nogometaš je lijepu voditeljicu odveo pred oltar na poseban datum

27-godišnji Bruno pojavio se naime s Mercedesom AMG E63 čija se cijena procjenjuje na oko milijun kuna i s kojim nikako nije mogao proći nezapaženo. 

Bruno je ove godine postao otac dječaka Adriana kojeg je dobio s 32-godišnjom manekenkom Ivom Šarić, a nedavno su proslavili njegovo krštenje. Par se uskoro sprema otići i pred oltar, a glasine o zarukama potaknula je upravo manekenka koja je na Instagram storyju objavila fotku iz teretane na kojoj se vidi zaručnički prsten.

Isprva su svoju vezu tajili od javnosti, sve dok nisu prvi put viđeni u jednom restoranu u Zagrebu krajem prošle godine, a ubrzo se nakon toga pojavila i vijest da čekaju prvo zajedničko dijete.

Bruni je Adrian prvo dijete, dok je Iva iz braka s umirovljenim nogometašem Jerkom Lekom ima i sinove Carlosa i Leona. Iva i Jerko u braku su bili od 2012. do 2017. godine, a da su se razveli objavili su tek godinu dana kasnije.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mia Negovetić i njezin partner - 1 Celebrity Mia Negovetić jedva dočekala podijeliti novosti, čestitke ne prestaju pristizati: "Bilo je jako teško šutjeti"

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava - 3 Kristina Penava - 1 Kristina Penava - 2 Kristina Penava Mandarina +3 Kristina Penava Mandarina Celebrity Mislili smo da smo vidjeli sve, ali Kristina Mandarina objavila je fotku na kojoj ju je stvarno nemoguće prepoznati, nema ni traga starom izgledu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene