Nogometaš Bruno Petković i manekenka Iva Šarić čekaju prvo zajedničko dijete.

Galerija


Nogometaš Dinama 26-godišnji Bruno Petković i 32-godišnja manekenka Iva Šarić čekaju svoje prvo dijete, koje bi na svijet trebalo stići ovog ljeta, doznaje Story.hr.

Vezani članci Iva Šarić Ivu Šarić pitali koristi li botoks, njezin je odgovor možda neke iznenadio, kao i svakodnevni omiljeni trikovi Iva Šarić - 4 Neodoljiva Hrvatica koja ljubi mlađahnog dinamovca blista: U sportskom topiću pohvalila se isklesanim trbuhom

O njihovoj se vezi već počelo pričati prije nekoliko mjeseci, ali oni dosad nisu željeli komentirati svoj odnos, pa je ova vijest itekako iznenadila domaću javnost.

Story.hr piše da je Iva u petom mjesecu trudnoće i da će roditi dječaka, što je potvrdio njoj blizak izvor.

Iako o vezi nisu željeli govoriti, nedavno su fotografije s Ivina 32. rođendana otkrile da je i Bruno bio jedan od gostiju. Naime, njezin frizer objavio je fotografije na svom Instagram storyju, a na jednoj od slika bila je manekenka, a na drugoj Bruno. 

Par je u javnosti prvi put viđen u svibnju prošle godine u jednom zagrebačkom restoranu, a nakon toga su i zajedno ljetovali. 

Iza Ive je brak s umirovljenim nogometašem Jerkom Lekom, koji je danas nogometni trener. Vjenčali su se 2012. godine, a prema pisanju domaćih medija razveli su se 2017., što su potvrdili tek godinu dana kasnije. Bivši supružnici imaju sinove 7-godišnjeg sina Carlosa i 5-godišnjeg Leona. 

Bruno je prije Ive bio u vezi s 21-godišnjom manekenkom Teom Slavicom, s kojom je prekinuo u listopadu 2019. godine. 

Seve iznenadila nikad viđenom fotografijom iz Amerike i riječima uz nju, na tom je putu uživala s posebnom osobom