Nogometaš Bruno Petković i manekenka Iva Šarić čekaju prvo zajedničko dijete.

Galerija


Nogometaš Dinama 26-godišnji Bruno Petković i 32-godišnja manekenka Iva Šarić čekaju svoje prvo dijete, koje bi na svijet trebalo stići ovog ljeta, doznaje Story.hr.

Vezani članci Iva Šarić Iva Šarić i Bruno Petković dobili su sina! Dugo su tajili da čekaju dijete, a sada su već otkrili i njegovo ime Iva Šarić Iva Šarić dugo je skrivala vezu s nogometašem, a sada je u pripijenoj haljini ponosno pokazala trudnički trbuščić

O njihovoj se vezi već počelo pričati prije nekoliko mjeseci, ali oni dosad nisu željeli komentirati svoj odnos, pa je ova vijest itekako iznenadila domaću javnost.

Story.hr piše da je Iva u petom mjesecu trudnoće i da će roditi dječaka, što je potvrdio njoj blizak izvor.

Iako o vezi nisu željeli govoriti, nedavno su fotografije s Ivina 32. rođendana otkrile da je i Bruno bio jedan od gostiju. Naime, njezin frizer objavio je fotografije na svom Instagram storyju, a na jednoj od slika bila je manekenka, a na drugoj Bruno. 

Par je u javnosti prvi put viđen u svibnju prošle godine u jednom zagrebačkom restoranu, a nakon toga su i zajedno ljetovali. 

Iza Ive je brak s umirovljenim nogometašem Jerkom Lekom, koji je danas nogometni trener. Vjenčali su se 2012. godine, a prema pisanju domaćih medija razveli su se 2017., što su potvrdili tek godinu dana kasnije. Bivši supružnici imaju sinove 7-godišnjeg sina Carlosa i 5-godišnjeg Leona. 

Bruno je prije Ive bio u vezi s 21-godišnjom manekenkom Teom Slavicom, s kojom je prekinuo u listopadu 2019. godine. 

Seve iznenadila nikad viđenom fotografijom iz Amerike i riječima uz nju, na tom je putu uživala s posebnom osobom