Ove je godine u poluvremenu Superbowla pjevala Beyonce, a 2014. godine će to učiniti Bruno Mars!


Prema pisanju Huffington Posta, upravo će Bruno Mars izvoditi neke od svojih najvećih hitova u 15-minutnom poluvremenu američkog Superbowla.

>>> Novi miljenik publike: 'Seks pokreće svaku zabavu'

Vezani članci Put do pakla popločan je dobrim namjerana (FOTO: YouTube/Screenshot) Šeprtljavi obožavatelj zamalo svima upropastio koncert, kao uspomenu je ponio kvrgu na glavi Vi njemu na misu, on vama u rock klub (FOTO: YouTube/Screenshot) I bi rock, braćo i sestre: Katolički svećenik na gitari održao žestoku "propovijed" i sad je ne možemo prestati slušati

Superbowl 2014. će se održati 02. veljače na 'Metlife' stadionu u East Ritherfordu u New Jerseyju. Svake godine preko 100 milijuna ljudi gleda taj sportski spektakl, a zasigurno će i fanovi 27-godišnjeg Bruna Marsa pratiti njegov nastup.

Bruno je jedan od najpopularnijih pop izvođača današnjice, a iako je na početku karijere skladao za druge, pjesmom 'Just The Way You Are' osvojio je svjetske glazbene ljestvice. Uslijedili su hitovi poput 'Grenade', 'The Lazy Song', 'Locked Out Of Heaven' i druge.

Podsjetimo, Beyonce je prošle godine nastupila na Superbowlu u New Orleansu, kada je njezinu izvedbu pratilo 104 milijuna ljudi!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook