Bruno Filipović u finalu showa "Ženim sina?" odlučio je da prsten neće staviti na ruku niti jednoj finalistici.

Galerija


Ne duljeći puno, Bruno Filipović zahvalio je svojim finalisticama u showu "Ženim sina?" te najprije otpustio Juliju. Kako je kazala, htjela je doći do finala, no koga će u samom finalu odabrati, Juliji je bilo svejedno.

Vezani članci Ženim sina (Foto: Nova TV) Ljubavni rasplet sezone: Ivan još nije siguran, a Josip sve prepustio Natali? Josip Kotlar (Foto: Instagram) Kod Josipa je bilo napeto: ''Rekao sam joj da ako ne želi, ne mora se pojaviti pred oltarom!''

"Po meni ništa ne znači što je ona ostala, a ja otišla. Iskreno, do sada nisam vidjela nikakav potencijal između Brune i Martine. U kakvim su oni odnosima, ne znam, zašto, ne znam", kazala je Julija napustivši show, dok je Martina osjetila olakšanje.

Kada je došao trenutak da Bruno odluči hoće li Martini stavi prsten na ruku, kazao je kako za njega prsten ima mnogo veće značenje od samog prijateljstva te kako si još želi dati prostora.

"Mislim da imamo potencijala, to će se najbolje pokazati kada ovo završi. Ako Martina stvarno gaji neke emocije prema meni, mislim da stvarno neće biti nikakvog problema da joj jednog dana stavim ovaj prsten na ruku. Kratko i jasno, ostaje kod mene", odlučan je Bruno.

Premda je Martina ta koju je naposljetku Bruno izabrao, kući je ipak otišla gorka okusa: "Na neki način sam pobijedila, ali taj prsten nije na mojoj ruci. Malo me to pogodilo. Kroz što sam ja sve prošla, plakala, živcirala se zbog njih, trpjela i onda na kraju dobijem samo nekoliko riječi. Malo sam povrijeđena. Nadam se da će biti nešto nakon showa, ali ne znam", kazala je Martina.

Odluku da zadrži prsten za sebe Bruno je donio poprilično lako.

"Već na samom početku showa znao sam da ću prsten zadržati za sebe i nije mi bilo teško donijeti tu odluku", otkrio je Bruno.

Nakon što je show završio, Bruni ipak nije bilo svejedno.

"Kada je show završio, osjećaji su bili podijeljeni, jedan dio mene bio je presretan što sam bio dio toga i što sam se odlično zabavio, a s druge strane znao sam da će mi to nezaboravno iskustvo i svi ljudi koje sam tamo upoznao iznimno faliti", otkrio je Bruno.

Dodao je i kako pretpostavlja da je Martina ostala razočarana zbog njegove odluke, ali da se to dalo naslutiti.

No nimalo razočarana nije bila Brunina majka.

"Majka kao majka, bila je sretna i ponosna na mene, puno me pohvalila", otkrio je Bruno.

Show je završio sa čistom savjesti i ne smatra da je nekoj od kandidatkinja ulijevao lažnu nadu.

"Mislim da sam prema svim djevojka bio fer i korektan. U jednom od grupnih razgovora razjasnili smo da smo tu svi došli zbog zabave. Naravno, uvijek postoji mogućnost da se netko zaljubi, ali, eto, ja na to ne mogu utjecati", zaključio je Bruno.

Sve o showu "Ženim sina?" i njegovim kandidatima pratite na službenoj stranici

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju