Bruno Cmrk i Dubravko Čačija na "Farmu" su ušli kao par za koji se vjerovalo da će biti jedan od najzaslužnijih za smijeh do suza i podizanje raspoloženja.

Galerija


Brunu Cmrka već od ranije poznajemo kao autora Facebook stranice Moto 55 i Krešo snimaj, umirovljeni je vozač moto utrka, mehaničar, ugostitelj i glumac. Najviše voli raditi kao stand up komičar, voditelj evenata i koncerata, a zajedno s Dubravkom vodio je i doček Hrvatske nogometne reprezentacije na zagrebačkom trgu pri povratku sa Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Vezani članci Novi problemi na Farmi Turbulentni dani na Farmi: Suze, smijeh i tenzije eskalirale su u svađu, a tu su i tajni farmeri! Andrijana Lukanec - 1 Njegovateljica koju gledamo u ''Farmi'' prije ulaska u show progovorila je o ljubavi: ''To se nikad ne zna...''

Dubravko Čačija dobitnik je nagrade za najboljeg amaterskog glumca, radijski voditelj i glumac u reklamama. Bavi se seoskim turizmom, vinogradarstvom i poljoprivredom pa mu boravak na Farmi ne bi trebao predstavljati veliki problem.

"Veselim se iskustvu na Farmi i druženju s Brunom jer smo prijatelji i kumovi, nadam se da ćemo zajedno steći jedno novo iskustvo", rekao nam je Dubravko.

"Ja se veselim što ću moći pozdraviti majku jer joj je to oduvijek bila želja", dodao je Bruno.

A kada smo ih pitali imaju li iskustva s farmerskim poslovima, dečki su nas u startu nasmijali.

"Ja imam 12 godina iskustva rada na američkim farmama, radio sam kao kauboj, čuvajući krda krava. Čak sam bio upoznao i Johna Waynea, a Winnetou mi je krsni kum", našalio se Dubravko.

Bruno nam je priznao kako misli da mu život u izolaciji neće biti nimalo lak.

"Sve će mi predstavljati problem, već znam, i strah me hoću li preživjeti", priznao je Bruno, a Dubravko nam je rekao kako će mu život bez tehnologije zasigurno predstavljati problem.

Kao što smo već spomenuli, a većina se toga i sjeća, dečki su zajedno vodili doček srebrnih reprezentativaca na trgu Josipa Bana Jelačića.

"Bio je to veliki izazov, mislio sam da ću pasti u nesvijest kada sam stao pred onoliko ljudi. Bio je to zaista prekrasan spektakl i prekrasan doživljaj koji će nam ostati duboko urezan u srcu i mislima", složili su se dečki.