Rummer Willis prepustila je frizuru Bruceu Willisu u ruke, pa ostala s kosom dužine tek nekoliko milimetara.

Galerija


Nakon što je cijeli svijet vidio fotografije druženja u izolaciji holivudskog glumca Bruca Willisa i njegove bivše supruge Demi Moore, obitelj je objavila nove detalje svoje svakodnevice i pokazala kako krate vrijeme, a njihove su zanimacije postale poprilično iznenađujuće.

Vezani članci Emma Heming i Bruce Willis Dok se on zabavlja s bivšom ženom i kćerima, sadašnja mu šalje poruke da joj fali Bruce Willis i Emma Heming (Foto: Instagram) Bivši supružnici se zajedno zabavljaju u izolaciji, dok njegove lijepe žene nema nigdje na vidiku

Naime, 68-godišnji Bruce u ruke je uzeo mašinicu za šišanje i bez puno razmišljanja svojoj 31-godišnjoj kćeri Rumer skratio kosu na dužinu od tek nekoliko milimetara. Video je snimio dečko njegove druge kćeri Tallulah Dillon Buss.

"Postajem ozbiljna kad mi briju glavu", komentirala je uz objavljeni video, a sestra joj je dodala kako predivno izgleda i rekla joj da nalikuje na Ivanu Orleansku.

Nakon drastične promjene imidža i objavljivanja videa na društvenim mrežama javili su se brojni obožavatelji koji su ju usporedili s majkom Demi, točnije njezinom ulogom u filmu redatelja Ridleyja Scotta "G.I. Jane" iz 1997. godine, u kojem je snimila legendarnu scenu brijanja glave.

Sudeći prema objavama, čini se da se obitelj Willis dobro zabavlja u izolaciji, čak i Bruce i Demi koji su nakon 13-godišnjeg braka postali najbolji prijatelji. No dok Bruce provodi vrijeme s bivšom suprugom i odraslim kćerima, nije poznato gdje se nalazi njegova sadašnja supruga Emma Heming, s kojom također ima dvije kćeri.

Jedna od najljepših Hrvatica sjetila se bezbrižnih vremena i objavila fotku u badiću: "Daj se češće prisjeti"