Bruce Springsteen uhićen je u New Jerseyju nakon što je sjeo za volan nakon koje čašice previše.

Galerija


Legendarni američki glazbenik Bruce Springsteen našao se u ozbiljnim problemima sa zakonom, nakon što je krajem prošle godine uhićen zbog nesmotrene vožnje pod utjecajem alkohola u svojoj državi New Jersey, što su tamošnje vlasti tek sada objavile.

Za Daily Mail je potvrđeno kako je 71-godišnji Bruce uhićen na području Nacionalnog rekreacijskog područja Gateaway u Sandy Hooku 14. studenog 2020. godine. Uhićen je zbog vožnje u alkoholiziranom stanju, nesmotrenoj vožnji i konzumiranja alkohola u zatvorenom prostoru.

Glasnogovornica tamošnje sigurnosne službe Brenda Ling je Daily Mailu potvrdila da je Bruce tijekom cijelog procesa bio svojevoljno surađivao i da nije radio probleme, ali drugi detalji nisu otkriveni.

Prema pisanju stranih medija Bruceu je ovo prvo poznato uhićenje zbog vožnje u alkoholiziranom stanju i trebao bi se pojaviti na sudu u narednim tjednima, ali točan datum zasad nije poznat.

Vijest o uhićenju procurila je u javnost nakon što se pjevač pojavio u jednoj od hit-reklama tijekom ovogodišnjeg Super Bowla i to za jednu popularnu marku vozila, a on nakon svega nije davao nikakve izjave.

Jelena Karleuša podigla prašinu novom provokativnom fotkom, nikome nije jasno jesu li to hlače ili?

Upoznali su se na setu serije koju je i hrvatska publika obožavala, a danas su zaljubljeni kao i prvog dana!