Ne mogu se suzdržati

Sin poznatog nogometaša po hotelskim se hodnicima ljubakao s curom dok su ih prijatelji fotografirali

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brooklyna Beckhama i njegovu djevojku Nicolu Peltz fotografirao je njihov prijatelj i te fotografije objavio na Instagramu.

Brooklyn Beckham (20) nedavno je nalakirao nokte u istu crvenu boju kao i njegova djevojka, glumica Nicola Peltz (25), a sada par ima novi “fetiš“.

Pogledaj i ovo David, Victoria, Brooklyn Beckham i Nicola Peltz Nema kraja drami... Uoči ponovnog okupljanja Beckham oštro odbrusio sinu, Victoria vješto izbjegla susret sa snahom

Naime, sin Davida i Victorije Beckham i Nicola vole raditi selfieje dok se ljube, ali i da ih drugi fotografiraju dok oni izmjenjuju nježnosti na hotelskim hodnicima. Par je u srijedu objavio nekoliko slika nakon što su se vratili s revija na Tjednu mode u Parizu.

“Ljubav mog života“, napisao je Brooklyn pokraj selfija s Nicolom koji je objavio na Instagramu. Njihov se prijatelj našalio i objavio njihove fotografije kako se ljube na hodniku te dodao kako se ne može nositi s ljubavnicima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy birthday babe xx 🎂😘 you have such an amazing heart xx

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on

Nicola se probila u svijetu glume 2010. kada je odigrala ulogu u filmu “The Last Airbender“, a poznata je i po liku Bradley Martin u seriji “Motel Bates“. Glumica i njezin dečko, fotograf u usponu, često se hvale svojom divnom vezom na Instagramu. 

Mladi Beckham prošlih je mjeseci bio povezivan s brojnim ženama nakon što je prekinuo turbulentni odnos s modelom Hanom Cross (23), a onda je sreo Nicolu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene