Brooklyn Beckham ne skriva koliko je zaljubljen u Nicole Peltz i hvali se njihovom ljubavlju na društvenim mrežama.

Galerija


Sin umirovljenog nogometaša Davida Beckhama, 21-godišnji Brooklyn Beckham nikada se nije suzdržavao od javnog pokazivanja ljubavi prema svim svojim djevojkama s kojima je bio, a ništa drugačije nije ni s aktualnom 25-godišnjom glumicom Nicolom Peltz koju ljubi posljednjih nekoliko mjeseci.

Vezani članci Brooklyn Beckham i Nicola Peltz - 6 Pokazao prsten i pokrenuo nagađanja da su on i zaručnica već stali pred oltar, otkrile su ga tetovaže Brooklyn Beckham, Nicola Peltz Roditelji časte, pa ovaj par razmatra svadbu u luksuznom odmaralištu čiji troškovi dosežu do 3 milijuna funti

U to se možemo sami uvjeriti na njegovom profilu na Instagramu gdje objavljuje njihove zajedničke fotografije, pa čak i one na kojoj razmjenjuju strastvene poljupce.

"Moja druga polovica, volim te", napisao je Brooklyn uz objavljenu fotografiju.

Ovo nije prvi put da Brooklyn dijeli takve fotografije s Nicolom koju naziva ljubavlju svog života, a nedavno je bio objavio snimke iz jednog hotelskog hodnika u kojem se nisu mogli suzdržati od razmjenjivanja strasti. Da misli ozbiljno govori i činjenica da ju je upoznao s roditeljima i da se od nje gotovo ne odvaja.

Nicola se probila u svijetu glume 2010. kada je odigrala ulogu u filmu “The Last Airbender“, a poznata je i po liku Bradley Martin u seriji “Motel Bates“

Prošetala u izdanju u kakvom je nismo navikli vidjeti, dok joj Instagram vrvi obnaženim fotkama