kakva raskoš!

Zavirite na luksuzno vjenčanje Beckhamova sina i bogate nasljednice: Okupili su se slavni gosti, a na svadbu je potrošeno 27 milijuna kuna!

Vjenčanje Brooklyna Beckhama i Nicole Peltz: Eva Longoria i Serena Williams Vjenčanje Brooklyna Beckhama i Nicole Peltz: Eva Longoria i Serena Williams Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Brooklyna Beckhama i Nicole Peltz - 2 Vjenčanje Brooklyna Beckhama i Nicole Peltz: David Beckham Vjenčanje Brooklyna Beckhama i Nicole Peltz: Victoria Beckham Vjenčanje Brooklyna Beckhama i Nicole Peltz - 1 Vjenčanje Brooklyna Beckhama i Nicole Peltz - 3 Vjenčanje Brooklyna Beckhama i Nicole Peltz: Gordon Ramsey Vjenčanje Brooklyna Beckhama i Nicole Peltz - 5 Vjenčanje Brooklyna Beckhama i Nicole Peltz: Victoria Beckham +0 Vjenčanje Brooklyna Beckhama i Nicole Peltz: Eva Longoria i Serena Williams Galerija

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz organizirali su vjenčanje u vili njezine obitelji u Palm Beachu na Floridi, a među uzvanicima su brojna poznata lica.

Najstariji sin Victorije i Davida Beckhama, Brooklyn Beckham (23), ženi se glumicom i nasljednicom američkog milijardera, Nicolom Peltz (27).

Pogledaj i ovo showbuzz novac nije problem Roditelji časte, pa ovaj par razmatra svadbu u luksuznom odmaralištu čiji troškovi dosežu do 3 milijuna funti

Vjenčanje vrijedno tri milijuna funti, odnosno oko 27 milijuna kuna, održava se za u obiteljskoj vili mladenke u Palm Beachu na Floridi.

Na svadbi su striktno zabranjeni telefoni, kako bi par očuvao svoju privatnost, no paparazzi su uspjeli snimiti djelić atmosfere, uključujući i samog mladoženju, njegovu obitelj i neke od brojnih slavnih uzvanika.

Tako na fotografijama, osim Davida i Victorije, možemo vidjeti glumicu Evu Longoriju, tenisačicu Serenu Williams, chefa Gordona Ramseya, a nagađa se da bi se na svadbi mogao pojaviti i princ Harry sa suprugom Meghan Markle.

Brooklynu su kumovi braća Romeo i Cruz, dok je Nicoli kuma njezina baka. Poznato je i da bi David Beckham na vjenčanju trebao reći nekoliko riječi o svojem sinu.

Zanimljivo je da je Brooklyn prije sklapanja braka s Nicolom morao potpisati predbračni ugovor. Obitelj Beckham "teška" je oko 380 milijuna funti, no njihovo bogatstvo ne može se mjeriti s onim obitelji Brooklynove mladenke koja na računu ima oko 1,3 milijarde funti.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandar Mišo Broz, Andrej Broz i Saša Broz Saša Broz i njezin brat Andrej Broz sa suprugom Mirtom i kćerkom Zitom Saša Broz - 1 Saša Broz - 10 +8 Saša Broz - 2 Celebrity Tri generacije obitelji Broz na okupu: Titovi sin, unuka, unuk i praunuka pozirali za zajedničku fotku!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković Fani Stipković s roditeljima i dečkom +0 Fani Stipković Nekad i sad Sjećate li se kako je Fani izgledala na početku karijere? Danas je jedna od najseksi novinarki Europe i ljubi legendarnog nogometaša!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene