Brooke Shields pojavila se na Tribeca Balu održanom u New Yorku.

Galerija


Američka glumica Brooke Shields pojavila se na glamuroznom Tribeca Balu, gdje je pažnju plijenila u narančastoj haljini inspiriranoj grčkim stilom, ali i neobičnim sandalama koje je odlučila obuti.

Vezani članci Christopher Atkins, Brooke Shields (Foto: Profimedia) Sjećate li se prirodne ljepotice iz filma "Plava laguna"? Danas ima 54 godine i ovako izgleda Salma Hayek (Foto: Instagram) Bujna crnka proslavila se vrućim scenama seksa, a 25 godina kasnije njezine obline i dalje oduzimaju dah

53-godišnja Brooke, koja se proslavila početkom 80-ih godina u filmu "Plava laguna", pokazala je da joj godine ne mogu ništa jer izgleda bolje nego ikad. Ipak, odjevna kombinacija ostala je u sjeni sandala koje se nisu nikome svidjele. 

Podsjećamo, glumica koja je doživjela američki san priznala je kako nije imala lako djetinjstvo jer ju je u svijet glume, odnosno modelinga gurnula majka sa samo 10 godina.

Tada je morala snimiti potpuno gole fotografije koje su bile objavljene u časopisu "Sugar And Spice", koji je jedna od publikacija magazina Playboy.

Holivudska ekipa uživa u Rovinju: Pogledajte najnovije fotografije za koje je Salma pozirala u haljini