Pravi napad

Ljubomorni suprug: porazbijao sve trofeje Wimbledona i US Opena?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bivša supruga slavnog tenisača otkrila zanimljive stvari u svojim memoarima.

Brooke Shields nedavno je objavila svoje memoare naziva Postojala je mala djevojčica: Prava priča o meni i majci u kojima je otkrila i poneku tajnu o bivšem suprugu Andreu Agassiju.

Pogledaj i ovo Brooke Shields - 1 ''Samo sam plakala'' S 10 godina pozirala je za Playboy, a sada se prisjetila noći kada je izgubila nevinost: "Gola sam pobjegla iz sobe!''

On je navodno razbio svoj wimbledonski trofej i druge teniske nagrade u luđačkom izljevu ljubomore, otkrila je njegova bivša supruga, slavna glumica.

Progovorila o razvodu: 'Rekao mi je da sam sretna što nismo imali djece!'

Brooke kaže kako se incident zbio nakon njenog gostovanja u seriji "Prijatelji" 1995. godine. U sceni Brooke Shields opsjeda Joeya, za kojeg vjeruje da je lik iz serije Doctor Drake Ramoray. Tijekom večere, Brooke mu poliže prst i čudno se nasmije.

U izvacima iz knjige također piše da je Agassi gledao snimanje serije i poludio te optužio Shields da zbog nje izgleda kao budala. Odmah potom odvezao se kući u Las Vegas, piše Independent.

Čim je stigao, histerično je porazbijao svaki trofej koji je osvojio, uključujući i one iz Wimbledona i US Opena – piše Shields.
U knjizi Shields piše kako joj je trebalo tri godine da nabavi kopije razbijenih trofeja. Brooke i Andre bili su u braku od 1997. do 1999. godine.

Agassi, danas 44-godišnjak, Wimbledon je osvojio 1992. godine, dok je ponosni vlasnik četiri titule Australian Opena, dvije US Opena i jedne Roland Garrossa.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene