Provjerite!

Poput savršene lutke: Kate izgleda kao da je gola!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kate je naslovnicu POP časopisa kao još jedno umjetničk djelo koje će se naći na aukciji.

Jedna od vodećih svjetskih manekenki, Kate Moss snimila je novu naslovnicu POP časopisa. Kate je pozirala slavnom fotografu Allenu Jonesu u prilično neobičnom kostimu - bakrenom oklopu zbog kojeg izgleda poput lutke u izlogu!

>> Kate Moss htjela povećati svoje grudi jer su bile premale

Pogledaj i ovo Kate Moss Ovo nije dobro Pojavile se zabrinjavajuće paparazzo fotografije nekadašnje ljepotice, odao ju je i detalj koji je lukavo htjela sakriti, ali...

Kostim je originalno dizajniran još 1978. godine, a napravio ga je upravo ovaj fotograf i umjetnik! Kate je naslovnicu POP časopisa snimila i povodom aukcije koja će se održati u rujnu u slavnoj kući Christie's, a na njoj će se naći brojna umjetnička djela vezana uz ovu manekenku.

Konkretno, ova fotografija Kate Moss mogla bi se prodati po cijeni između 20.000 i 30.000 funti, a tu će se naći i razne skulpture, fotografije, slike pa čak i tapiserija s likom Kate Moss. Riječ je o djelima svjetskih umjetnika - Annie Liebovitz, Mary McCartney, Craig McDean, Irving Penn, Mario Sorrenti, Sam Taylor-Wood, Juergen Teller, Mario Testino, Ellen von Unwerth te Alberta Watsona.

Kustos kolekcije je renomirani kolektor Gert Elfering koji je povodom toga za POP izjavio: 'Toliko je toga što možete naučiti od Kate - kako biste uvijek ostali vjerni sebi, razvili vlastiti stav te prigrlili vlastitu individualnost'.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene