Nitko nije znao

Rekli su 'sudbonosno da' daleko od očiju javnosti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brojni slavni rekli su 'sudbonosno da' daleko od očiju javnosti i uplovili u bračnu luku bez velike buke.

Dok neki na vjenčanje gledaju kao na nešto što mora znati cijeli svijet, drugi pak vole svoju intimu čuvati samo za sebe. Nije mali broj onih koji dijele sve privatne detalje - od izgleda vjenčanice, broja gostiju i vrste hrane, ali postoje i oni koji su rekli 'sudbonosno da' daleko od očiju javnosti i uplovili u bračnu luku bez velike buke.

Pogledaj i ovo Blake Lively i Taylor Swift - 7 Brzo je sve sakrila! Omiljena ljepotica sreću zbog poena svoga tima nije skrivala, a dok je slavila, umalo je pokazala i malo previše!

Bella Cruise, kći slavnog glumačkog para Toma i Nicole udala se prije nekoliko dana, no njezini roditelji nisu bili na vjenčanju. Roditelji mladenaca nisu bili pozvani samo zato što su mladenci odlučili kako žele vjenčanje uz samo nekoliko prijatelja u jednom londonskom hotelu. Naravno, za vjenčanje nisu znali ni tabloidi niti novinari.

Opet na meti osuda - nije se pojavio na vjenčanju svoje kćeri

Ryan Reynolds i Blake Lively također su jedan od parova koji ne vole buku i galamu. Mladenci su 2013. pozvali samo bliske prijatelje. Vjenčanje su proslavili ispod velikog bijelog šatora na plantaži pamuka, svadbena torta naručena je iz Virginije, goste je zabavljao DJ, a tri je pjesme mladencima otpjevala prijateljica, zvijezde serije 'Tračerica' Florence Welch.

Beyonce i reper Jay-Z vjenčali su se 2008. godine na privatnoj ceremoniji, daleko od medija i očiju javnosti nakon što su hodali šest godina. Imali su oko 40 gostiju među kojima je bila i Solange Knowles, Beyonceina sestra. Baš zato što toliko paze na privatnost, njihovi obožavatelji posebno su sretni svaki put kada najmoćniji par u glazbi objavi neki novi detalj sa svoje svadbe.

Glumica Kate Winslet udala se za Neda Rocknrolla na tajnoj ceremoniji u New Yorku. Kate je na vjenčanju pratio Leonardo DiCaprio, njezin partner iz filma 'Titanic'. Vjenčanje je bilo toliko u toj mjeri u tajnosti, da ni roditelji same Kate nisu znali za ceremoniju. Njezin prvi suprug bio je engleski redatelj Jim Threapleton s kojim je u braku bila tri godine. Njezin drugi brak, kojim se 2003. godine vezala za redatelja Sama Mendesa, također je sklopljen u tajnosti.

Miranda Kerr i Orlando Bloom bili su nazivani jednim od najljepših parova, a u bračnu su luku uplovili 2010. godine bez ikakvih posebnih najava medijima. Glumac i manekenka objavili su zaruke, a već mjesec dana nakon toga objavili su da su se oženili. Ipak, njihova ljubav nije potrajala i nakon nekoliko godina braka objavili su da se rastaju.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene