Otok ljubavi

FOTO Brojne poznate zainteresirao je brak Bosanca i Francuskinje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brojne poznate osobe nisu propustile premijeru novog hrvatskog filma!

Nakon europske premijere u švicarskom Locarnu, regionalne u sklopu Sarajevo Film Festivala, dugo iščekivani film redateljice Jasmile Žbanić,  'Otok ljubavi' jučer je imao i svoju hrvatsku premijeru. I već dugo vremena u Hrvatskoj nije vladao toliki interes za jednu kino projekciju, a ispunjena kino dvorana i velik broj zaljubljenika u film samo su potvrda velikih mogućnosti 'Otoka ljubavi', ali i pokazatelj da je Jasmila Žbanić sa svojim timom napravila jako dobar filmski uradak.

Pogledaj i ovo showbuzz Oboje krivi Francuska glumica koju je napao porečki ugostitelj mora platiti 100eura!

Novi film Jasmile Žbanić 'Otok ljubavi' dolazi u kina

A uz Jasmilu Žbanić u realizaciji 'Otoka ljubavi' sudjelovali su i scenarist Aleksandar Hemon, popularni i svjetski priznati pisac dok su producentski dio odradili Damir Ibrahimović i Leon Lučev. Dobar film ne može nastati bez dobre glumačke ekipe, pa su tako u 'Otoku ljubavi' glavne uloge pripale renomiranim glumcima Erminu Bravu, Ariani Labed, Adi Condeescu, Leonu Lučevu, Branki Petrić Fehmiu, Francu Neru i mnogim drugima.

Uz veliki broj filmofila i osoba koje su sudjelovale u stvaranju samoga filma, premijeru nisu željele propustiti ni mnoge poznate osobe iz javnog života Hrvatske i Zagreba, pa su tako 'Otok ljubavi' između ostalih došli pogledati Bojana Gregorić, Nera Stipičević, Nina Violić, Goran Bogdan, Marija Husar, Mirela Holy, Veljko Bulajić i brojni drugi. Veliki pljesak i oduševljenje nakon filma te pozitivni dojmovi mnogih, jamstvo su da će film 'Otok ljubavi' privući hrvatsku publiku i zadovoljiti visoke kriterije svih ljubitelja filma i onih kojima nedostaje filmova u hrvatskoj produkciji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene