priredio veliku zabavu

Procurile fotke s proslave 60. rođendana Baracka Obame, među uzvanicima su bili Beyonce, Spielberg, Clooney i mnoge druge slavne face

Barack i Sasha Obama (Foto: Getty) Barack i Sasha Obama (Foto: Getty) Getty 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Barack i Sasha Obama (Foto: Getty) Barack Obama 2 (Foto: Alexander Eriksson / Oslo Business Forum) +0 Bivši predsjednik Barack Obama (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Barack Obama proslavio je 60. rođendan u društvu brojnih poznatih ličnosti.

Bivši američki predsjednik Barack Obama proslavio je 60. rođendan na otoku Martha’s Vineyard u subotu, a iako je smanjio popis uzvanika na obitelj i bliske prijatelje nakon kritika američkih medija, čini se kako su mu brojne slavne ličnosti upravo bliski prijatelji.

Pogledaj i ovo Michele Obama (Foto: Dnevnik.hr) vikala je na njega Doznalo se zašto je Michelle Obama bila ljuta na Baracka na Bidenovoj inauguraciji, razlog je pomalo i očekivan

Beyonce i Jay-Z, John Legend i Chrissy Teigen, Dwyane Wade i Gabrielle Union bili su među njima, objavio je Boston Globe.

George Clooney, Tom Hanks, Stephen Spielberg i Bruce Springsteen također se mogu ubrojiti u Obamine bliske prijatelje.

Pastor Al Sharpton, gost o kojemu se šuškalo, nije imao puno za reći.

"Ne govorimo o tome, ali mogu potvrditi da smo u Martha’s Vineyardu", rekao je Sharpton telefonski za New York Daily News nešto iza 18 sati po lokalnom vremenu u subotu.

Oprah Winfrey i Ava DuVernay dospjele su na konačni popis gostiju, ali nisu došle zbog brzog širenja delta varijante koronavirusa, piše Vanity Fair.

Novi soj koronavirusa, odgovoran za masovni porast zaraza u zemlji, natjerao je Obamu da smanji svoj početni popis od 475 gostiju.

Questlove nije morao brinuti o svojoj pozivnici, no komičari Larry David, Conan O’Brien i David Letterman navodno su izostavljeni s popisa i tako se pridružili Obaminom savjetniku Davidu Axelrodu.

Paparazzi su snimili slavne uzvanike koji su pristizali na proslavu rođendana, uoči koje su se svi okupili i u jednom restoranu, a slavljenik je, dok ih je dočekivao, vrijeme kratio igrajući golf. Obamin rođendan bio je u srijedu, 4. kolovoza.

(Hina)

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: Profimedia) Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) +1 Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: Getty Images) Celebrity Harrison Ford opušteno i bez majice uživao u masaži na terasi vile u Dubrovniku pa sa svojom Calistom spremno pozirao fotografima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene