Putem društvenih mreža za Pariz se mole i brojne slavne zvijezde.


Brojna slavna lica putem medija i društvenih mreža poslali su poruke mira u Pariz i obratili se svima koji su izgubili voljene napadu koji se dogodio u petak u Parizu.
Glumac Will Smith i njegova supruga Jada Pinkett mole se za sve žrtve i njihove obitelji.

Vezani članci Slika nije dostupna ISIS PROVOCIRA SVIJET Objavili šifriranu poruku u kojoj se krije meta idućeg terorističkog napada Slika nije dostupna UHIĆEN PRODAVAČ ORUŽJA Teroristi u Parizu ubijali su i kalašnjikovima Zastave iz Jugoslavije

'Jada i ja bili smo budni cijelu noć i to je bio jedini predmet našeg razgovora. Pitali smo se što možemo napraviti, gdje je tome kraj i kako to sve zaustaviti? Smatram sebe čovjekom koji voli sve ljude i osjećam da imam neku odgovornost, ali što mogu napraviti?', pitao se Will Smith.

Anonymousi proglasili 'totalni rat' Islamskoj državi

Svoj stav iznio je i slavni glumac Ian McKellen.

'Teroristi žele poremetiti normalnost, a ako želimo nešto učiniti, moramo ostati normalni. Radite što i inače radite', poručio je.

'Znamo to sve još od 11. rujna i nitko se nije borio protiv njih. Ne za stvarno barem. Nema američkih, britanskih ili francuskih trupa na području Sirije'rekao je slavni glumac Michael Caine.

'To je stravičan događaj iznad kojeg se treba izdignuti i treba pronaći nešto što možemo napraviti u vezi toga na konstruktivan način. Nešto možemo naučiti iz svega ovoga, ne smijemo zaboraviti na to', rekao je Harvey Keitel.

Putem društvenih mreža za Pariz se mole i brojne slavne zvijezde.

 

 

My love prayers and thoughts are with the families of this horrible tragedy. #prayforparis

A photo posted by Justin Bieber (@justinbieber) on