Brojne zvijezde pomažu

Mnogi unesrećeni pate zbog poplava, a ona se šali- prezire je cijela Srbija!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Usred najveće prirodne katastrofe koja je zadesila Srbiju i BiH, oglasile su se brojne poznate osobe. I dok mnogi pozivaju na pomoć unesrećenima, neki imaju i uvrnuti smisao za šalu...

Poplave haraju susjednom Srbijom, Bosnom i Hercegovinom, ali i dio Slavonije sada je već pod vodom. Mnoga poznata lica iz srpskog javnog života uključila se u pomoć unesrećenim ljudima u regiji.

Pogledaj i ovo showbuzz Slavni pomažu Hollywood za poplavljena područja Hrvatske, Srbije I BiH

Halid pokazao veliko srce - Svoje sugrađane smjestio u hotel

Tako je i slavni srpski tenisač Novak Đoković pozvao u pomoć ugroženima putem svojeg Twittera.

No nije on jedini. I folk pjevačica Jelena Karleuša uključila se u pomoć te je dovezla pun kombi hrane, vode i odjeće za bebe u općini Vozdovac. 'Srce me boli dok gledam scene poplava iz Srbije i Bosne... I to sve po sirotinji', napisala je na Twitteru.

Slavni redatelj Emir Kusturica je spasiocima koji evakuiraju ljude iz poplavljenih područja dao na korištenje svoja dva helikoptera, a još prije nekoliko dana je bosanski pjevač Halid Bešlić pomogao je svojim sugrađanima smjestivši ih u svoj hotel u Semizovcu.

Pjevačica Lana Jurčević također je priskočila u pomoć svima kojima je potrebno.

I domaća zvijezda Nina Badrić koja je u dalekoj Americi na turneji, poznavala je svoje obožavatelje na pomoć unesrećenima. 'Najdraži, idemo pomoći onima koji su u nevolji. Idemo svi pozvati broj ili uplatiti novac na račune sa slike. Idemo pomoći Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Srbiji', napisala je na Facebooku. 

 
 
 
I popularna Severina je na svojem Facebooku objavila poziv u pomoć. 'Na koncertu u Celju fanovi su razvukli transparent 'BiH, Srbija i Hrvatska Slovenija je uz vas', a Severina je izvadila mobitel i sa njega čitala brojeve koji se mogu nazvati za pomoć ugroženim područjima. Pomozimo onima kojima je najpotrebnije!
 
 
 

No ne shvaćaju svi poplave tako ozbiljno, pa je književnica Biljana Srbljanović na svojem Twitter profilu objavila skandalozan objavu u kojoj se grubo šali na račun ljudi ugroženih poplavama. Nakon prave lavine negativnih komentara zgroženih ljudi, ona je ugasila svoj profil.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene