Brojna poznata lica vole DNEVNIK.hr. Povodom našeg 10. rođendana uputili su nam najljepše čestitke.


Portalu DNEVNIK.hr tek je deset godina. Tako malo, a tako puno uspjeha. Brzinom svjetlosti smo se vinuli među najbolje, a među brojnim čitateljima i brojna poznata lica uživaju u sadržaju našeg portala.

Naša kolegica Mia Kovačić jedna je od prvih koja nam je čestitala. Poželjela nam je još 100, 200 godina te priznala kako ujutro kavu pije upravo uz naš portal. Najradije klikne na showbuzz rubriku jer, kako kaže, tamo uvijek naiđe na nešto sočno i zanimljivo.

Minea je također priznala kako jutro započinjem uz naš portal. 'Tek vam je deset godina, a već imate toliko uspjeha', kazala je naša draga kolegica i pjevačica.

Jole je za čestitku zadužio svoju dječicu. Poneki flomaster i malo kreativnosti i nastala je najšarenija čestitka koju smo dobili od poznatih lica.

Jole (FOTO: Privatni album)

Maja Šuput nije mogla ne zapjevati. Ona je oko sebe okupila snažne momke i opjevala čestitku upućenu našem portalu.

Ana Rucner, poput popularnog Jole, također je iskoristila boje kako bi čestitku učinila čim veselijom. Nije mogla ne poslati nam čestitku, a sve je začinila svojim zaraznim osmjehom.

Ana Rucner (FOTO: Privatni album)

Luka Nižetić poželio nam je sve najbolje, ali i još makar sto godina. On je svoju čestitku snimio na putu, točnije tijekom vožnje na trajektu. Prava ljetna čestitka na kratko je osvježila našu redakciju.

Igor Mešin čestitao je 'najboljem portalu' te nadodao da sada krenemo na uživanje. Njegova kolegica Mirna Medaković poslala nam je simpatičan gif.

Morska čestitka stigla nam je i s Paga. Ivana Banfić, pjevačica i naša kolumnistica, željela je poslati drugačiju čestitku. Ona se malo zaigrala mediteranskim biljem pa je tako isto malo nabrala i na samoj obali ispisala čestitku za naš tim.

Ivana Banfić (FOTO: Privatni album)

Leona Paraminski svoju je čestitku poslala iz Amerike. U moru obaveza oko brojnih audicija i budućih angažmana, Leona koja povremeno i piše za naš portal, nije propustila poslati nam čestitku.

Leona Paraminski (FOTO: Privatni album)

Glumica Petra Dugandžić uhvatila je dizajnera Roberta Severa te nam poslala svoju zajedničku čestitku. Uz lijepe želje iskoristili su i priliku da najave novu seriju koja u jesen kreće na Novoj TV.

S osmjehom na licu i papirom u ruci, čestitku je poslao i legendarni Aki Rahimovski. Neka nam je uspjeha kao Parnom Valjku i nećemo se žaliti.

Aki Rahimovski (FOTO: Privatni album)

Nova Miss Hrvatske, Angelica Zacchigna, svoju je čestitku posebno uredila, a da sve bude veselila uzela je i zviždaljku.

Angelica Zacchigna (Privatni album)

Hvala vam na čestitkama i hvala vam što nas vjerno pratite.