Novi par

Supruga ga je napustila zbog druge žene, a on sada ljubi 16 godina mlađu zvijezdu društvenih mreža

Brody Jenner i Kaitlyn Carter (Foto: Instagram) Brody Jenner i Kaitlyn Carter (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Brody Jenner i Kaitlyn Carter (Foto: Instagram) +0 Brody i Kaitlynn Jenner (Foto: Instagram) Galerija

Brody Jenner i Daisy Keech pojavili su se zajedno u kupnji namirnica koje su im potrebne u samoizolaciji.

Polubrat slavnih sestara Kardashian i Jenner, 36-godišnji Brody Jenner kao većina stanovnika SAD-a, ali i svijeta posljednjih nekoliko dana provodi u izolaciji i izlazi tek povremeno i to u zanimljivom društvu.

Pogledaj i ovo Brody i Kaitlynn Jenner (Foto: Instagram) Licemjerje na djelu Supruga ga je ostavila zbog druge žene, a javnost ga napada što je prebrzo našao novu curu

Naime, iako se pokušao sakriti iza sunčanih naočala i kapuljače, Brody je snimljen pri dolasku u kupnju od jednih supermarketa u Los Angelesu, a s njim je bila 20-godišnja Daisy Keech koja se proslavila na popularnoj društvenoj mreži TikTok.

Bilo je to njihovo prvo javno pojavljivanje, a njihovi su obožavatelji zaključili kako zajedno provode vrijeme u samoizolaciji obzirom da se se opskrbili potrebnim namirnicama. Daisy se proslavila na društvenim mrežama zahvaljujući bujnoj pozadini, u čiju su prirodnost mnogi posumnjali. Međutim, Daisy je učinila sve da otklani te sumnje pa je čak dogovorila sastanak s plastičnim kirurgom koji je službeno potvrdio da nije radila nikakve zahvate.

Na društvenim mrežama redovito objavljuje seksepilne fotografije u uskoj odjeći i kupaćim kostimima, čime je dosad privukla 3,3 milijuna obožavatelja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daisy Keech (@daisykeech) on

Brody je prije Daisy ljubio 23-godišnju Josie Canseco s kojom je prekinuo jer im je navodno presudila velika razlika u godinama, a koliko će potrajati ova s još mlađom Daisy pokazat će vrijeme. Iza Brodyja je i brak blogericom Kaitlynn Carter koja ga je ostavila zbog pjevačice Miley Cyrus.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Mišerić (FOTO: Instagram) Ivana Mišerić (Foto: Instagram) +0 Ivana Mišerić (Foto: Instagram) Celebrity Ivana Mišerić objavila fotografije iz bolničkog kreveta pa sve zabrinula: "Doma smo, nema panike"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene