Otvoreno pismo

Ubijena otrovom za štakore? Oglasila se i majka preminule glumice

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što su izašli detalji oko smrti glumice Brittany Murphy, oglasila se i njezina majka Sharon u otvorenom pismu za javnost.

Sharon Murphy, majka preminule glumice Brittany Murphy, frustrirana glasinama da je njezina kćer ubijena otrovom za glodavce, poslala je otvoreno pismo za javnost.

Pogledaj i ovo Brittany Murphy (Foto: Instagram) Progovorili bližnji Procurili novi detalji o misterioznoj smrti slavne glumice i njezina muža, evo zašto nitko ne vjeruje da se sve dogodilo slučajno

Naime, otac glumice Angelo Bertolotti rekao je kako sumnja da je otrov uzrok smrti kćeri Brittany, no sada se oglasila i njezina majka 4 godine nakon njezine smrti. 'Nisam se pojavljivala u javnosti nakon tragične smrti moje prekrasne i talentirane kćeri. No sada nemam izbora jer se oglasio njezin biološki otac koji joj pak nije bio otac dok je bila živa', počela je svoje pismo Sharon, prenosi The Hollywood Reporter, Navodi sve sumnje potpuno suludim!

>> Slavna glumica Brittany Murphy je UBIJENA otrovom za štakore?!

'Zar ne mislite da se ti rezultati ne bi vidjeli nakon obdukcije? Nikada nećemo sazvati njezin pravi razlog smrti, no znamo da su istražitelji obavili sve testove i zaključili su da je Brittany umrla prirodnom smrću. Ona je sada anđeo na nebu. Bila je moje dijete, stajala sam iza nje dok je bila živa, moram i sada', piše shrvana majka te dodaje 'Tvoje laži više se neće tolerirati!'.

Glumica je preminula prije 4 godine, a njezino tijelo je pronašao suprug Simon Monjack u njihovoj vili u Hollywoodu. U tadašnjem liječničkom izvještaju stoji kako je umrla od upale pluća i anemije.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene