JAVIO SE IZ BOLNICE

Posrnula pop-zvijezda hitno je hospitalizirana: Njezin mlađahni dečko progovorio o detaljima nesreće

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Da je Britney Spears stradala, otkrio je njezin dečko Sam Asghari, koji je objavio iz bolnice selfie s njom. Pjevačica je slomila nogu dok je plesala.

Britney Spears (38) završila je na hitnom prijemu u bolnici jer je slomila nogu dok je plesala. Da je pjevačica stradala, otkrio je njezin dečko, fitness trener Sam Asghari (26) koji je objavio selfie s njom na Instagramu.

Pogledaj i ovo Sam Asghari - 6 O svemu se i on oglasio! Stare fotografije supruga Britney Spears dokaz su novih detalja o mučenju koje je proživljavao s pjevačicom: ''Imao je modrice, ona je nosila noževe...''

“Kad nešto slomiš, to obično zacijeli jače, osobito kada si moja djevojka. Moja lavica je slomila metatarzalnu kost na stopalu radeći ono što voli, a to je ples. Želim joj najbolji oporavak kako bi mogla skakati, trčati i plesati“, napisao je Sam.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When you break something it tends to heal stronger specially when you’re my Girl👌🏽 my lioness broke her metatarsal bone on her foot doing what she loves which is dancing 💃 Wishing her the best recovery so she can jump, run, and dance her butt off 💪🏽 #stronger

A post shared by Sam Asghari (@samasghari) on

Britney i njezin dečko fotografirali su se u dobrom raspoloženju na bolničkom krevetu, a obožavatelji su pjevačici zaželjeli brz oporavak. “Šaljem ti svoju ljubav i iscjeljujuću energiju“, “Nadam se da će brzo ozdraviti, ali najvažnije je da bude sretna“, “Svi te puno volimo“, “Sam, brini se za nju“, napisali su joj fanovi.

Britney je tri godine u vezi sa Samom, a par često dijeli zajedničke trenutke vježbanja. Pjevačica je krajem godine progovorila o internetskim trolovima i priznala da utječu na nju te ih smatra najzlobnijom stvari na društvenim mrežama. Otkriveno je i da se nada kako će tijekom ove godine uspjeti promijeniti ugovor o skrbništvu nad djecom koju je dobila s bivšim suprugom Kevinom Federlineom, 14-godišnjim Prestonom i 13-godišnjim Jaydenom s kojima bi voljela provoditi više vremena.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene