Britney Spears i Sam Asghari zajedno su od 2016. godine.

Galerija


Nekadašnja pop-princeza uskoro će proslaviti 37. rođendan.

Vezani članci Britney Spears Posrnula pop-zvijezda hitno je hospitalizirana: Njezin mlađahni dečko progovorio o detaljima nesreće Cameron Diaz, Justin Timberlake Prekid je bio obostran, ali scene u kojima su se kasnije trebali ljubiti zbog posla bile su im neugodne

Britney Spears osvojila je cijeli svijet debitantskim albumom "Baby One More Time", koji je izašao u siječnju davne 1999. godine.

Osim brojnih hitova čije riječi znamo i dandanas, plavokosa slatkica bila je poznata i po vezi s Justinom Timberlakeom, s kojim se "čuvala za brak". Ipak, zlatni par onog doba nije uspio, a 2004. godine Britney se udala za prijatelja iz djetinjstva Jasona Alexandera u Las Vegasu nakon burne noći, no brak je poništen nakon svega 55 sati.

Pola godine kasnije pjevačica je već bila zaručena za pratećeg plesača Kevina Federlinea, s kojim se brzo i vjenčala te dobila dva sina. Već 2006. godine par je potvrdio razvod, a za Britney je krenuo "početak njezina kraja". Naime, 2006. godinu obilježili su brojni njezini skandali, poput okorjelog tulumarenja, pijančevanja, napada na paparazze te javnog brijanja glave, zbog čega je i prisilno hospitalizirana.

Godine 2008. Britney izdaje album "Circus" s brojnim hitovima i vraća se na vrhove glazbenih ljestvica, no nakon toga njezina je karijera počela ići silaznom putanjom. Svoju staru slavu nikada nije vratila. Ipak, 2016. godine upoznala je markantnog manekena i privatnog trenera, 24-godišnjeg Sama Asgharija, i to na setu spota za pjesmu "Slumber Party".

Sam nije previše gubio vrijeme pa joj je odmah dao svoj broj. Ipak, pjevačica je priznala kako ga je nazvala tek pet mjeseci kasnije kada je papirić s brojem našla u torbi, a ostalo je povijest.

Iako su se njezini obožavatelji u početku bili jako zabrinuti da ju mlađahni model iskorištava radi novca i slave, par je i dalje zajedno te izgleda sretno kao i prvog dana. Sam je nedavno na Instagramu podijelio fotografiju njihova poljupca s plaže ispod koje je napisao "Pogodite tko uskoro ima rođendan?" te slavnu djevojku oslovio s "princeza".

Šuška se i da Sam planira uskoro kleknuti pred 13 godina stariju pjevačicu, a možda njoj to doista bude treća sreća.

Novi par na zvjezdanom nebu? Slavna Kosovarka "preotela" dečka holivudskoj miljenici

Nekad slatkica postala je okorjela partijanerica kojoj je golotinja svakodnevna pojava