Kakva sretnica

Posrnula pjevačica hvali se 13 godina mlađim ljepotanom, Apolonom od kojeg se ne odvaja

Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Instagram) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Instagram) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Instagram) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Instagram) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Instagram) Sam Asghari (Foto: Instagram) +0 Sam Asghari (Foto: Instagram) Galerija

Britney Spears i Sam Asghari zajedno su od 2016. godine.

Nekadašnja pop-princeza uskoro će proslaviti 37. rođendan.

Pogledaj i ovo showbuzz Pritisak je bio prevelik Svjetska zvijezda slomila se pod teretom slave: Njezine šokantne fotografije iz 2007. tada su obišle svijet

Britney Spears osvojila je cijeli svijet debitantskim albumom "Baby One More Time", koji je izašao u siječnju davne 1999. godine.

Osim brojnih hitova čije riječi znamo i dandanas, plavokosa slatkica bila je poznata i po vezi s Justinom Timberlakeom, s kojim se "čuvala za brak". Ipak, zlatni par onog doba nije uspio, a 2004. godine Britney se udala za prijatelja iz djetinjstva Jasona Alexandera u Las Vegasu nakon burne noći, no brak je poništen nakon svega 55 sati.

Pola godine kasnije pjevačica je već bila zaručena za pratećeg plesača Kevina Federlinea, s kojim se brzo i vjenčala te dobila dva sina. Već 2006. godine par je potvrdio razvod, a za Britney je krenuo "početak njezina kraja". Naime, 2006. godinu obilježili su brojni njezini skandali, poput okorjelog tulumarenja, pijančevanja, napada na paparazze te javnog brijanja glave, zbog čega je i prisilno hospitalizirana.

Godine 2008. Britney izdaje album "Circus" s brojnim hitovima i vraća se na vrhove glazbenih ljestvica, no nakon toga njezina je karijera počela ići silaznom putanjom. Svoju staru slavu nikada nije vratila. Ipak, 2016. godine upoznala je markantnog manekena i privatnog trenera, 24-godišnjeg Sama Asgharija, i to na setu spota za pjesmu "Slumber Party".

Sam nije previše gubio vrijeme pa joj je odmah dao svoj broj. Ipak, pjevačica je priznala kako ga je nazvala tek pet mjeseci kasnije kada je papirić s brojem našla u torbi, a ostalo je povijest.

Iako su se njezini obožavatelji u početku bili jako zabrinuti da ju mlađahni model iskorištava radi novca i slave, par je i dalje zajedno te izgleda sretno kao i prvog dana. Sam je nedavno na Instagramu podijelio fotografiju njihova poljupca s plaže ispod koje je napisao "Pogodite tko uskoro ima rođendan?" te slavnu djevojku oslovio s "princeza".

Šuška se i da Sam planira uskoro kleknuti pred 13 godina stariju pjevačicu, a možda njoj to doista bude treća sreća.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora (Foto: AFP) Rita Ora i Conor McGregor (Foto: Profimedia) +0 Rita Ora (Foto: Instagram) Celebrity Novi par na zvjezdanom nebu? Slavna Kosovarka "preotela" dečka holivudskoj miljenici

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Bella Thorne (Foto: Instagram) Bella Thorne (Foto: Instagram) Bella Thorne (Foto: Instagram) Bella Thorne (Foto: Instagram) +1 Bella Thorne (Foto: Instagram) Celebrity Nekad slatkica postala je okorjela partijanerica kojoj je golotinja svakodnevna pojava

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene