Vatrena stihija

Slavna mama u panici: Odjurila prema požaru kako bi spasila sinove!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dok su mnogi pokušavali pobjeći iz požarom zahvaćenih područja, slavna pjevačica se suočila s opasnosti - 'licem u lice'.

I sve kako bi zaštitila svoje najmilije: 31-godišnja Britney Spears je automobilom krenula po svoju obitelj, koji su bili u požarom zahvaćenom naselju Calabasas.

Pogledaj i ovo Nicole Scherzinger (Foto: Profimedia) Kakve noge! Pogled na utegnuta bedra slavne 41-godišnje ovisnice o teretani dokazuje da se trud itekako isplati

>> Velik požar hara u Kaliforniji, ugrožene tisuće kuća

Pjevačica je u svom bijelom Jaguar kabrioletu i uz pomoć policije otišla do svoje vile kako bi sinove Jaydena Jamesa i Seana Prestona prebacila na sigurno.

Užurbana  i preplašena Britney je s tjelohraniteljem stigla po sinove, a uz njezin dom u Calabasasu, otprilike 4 tisuće domova je u opasnosti. Požar je već progutao je 4000 hektara vegetacije u petak ujutro, a navečer je gorjelo 7300 hektara.

>> U društvu bivšeg Britney pokazala svoje najbolje lice!

U gašenju sudjeluje gotovo tisuću vatrogasaca uz potporu osam helikoptera i šest kanadera. Požar je izbio u četvrtak u blizini Malibua, 40 kilometara zapadno od Los Angelesa, gdje brojne poznate face imaju nekretnine.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene