lijepa vijest

Britney Spears je trudna! Ostvarila joj se velika želja nakon što joj je otac 13 godina kontrolirao život

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Britney Spers otkrila je na svojem Instagramu da čeka dijete da zaručnikom Samom Asgharijem.

Pop zvijezda Britney Spears otkrila je da je trudna.

Pogledaj i ovo Ben Affleck - 3 Otkrila je tajnu! Potišteni Ben Affleck uhvaćen u javnosti nakon tvrdnje Britney Spears koju dosad nitko nije znao: ''Jesam li zaboravila spomenuti?''

Sretnu vijest 40-godišnja pjevačica objavila je na svojem Instagramu uz fotografiju šalica kave okružene cvijećem.

"Kupila sam test za trudnoću i… čekam bebu!" napisala je i obradovala milijune fanova. Objasnila je i kako je kupila test nakon što se naglo udebljala.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Britney Spears (@britneyspears)

Britney će to biti treće dijete, dok će njezinom 12 godina mlađem zaručniku Samu Asghariju biti prvo. Pjevačica iz braka s Kevinom Federlineom ima sinove Seana Prestona (16) i Jeydena Jamesa (15). 

Britney je od kraja prošle godine opet slobodna žena, nakon što je otac Jamie 13 godina upravljao njezinom imovinom, ali i životom, a među ostalim je kontrolirao i njezine metode kontracepcije, pa pjevačica nije mogla ostati trudna, iako često je izražavala želju za tim.

Sutkinja Brenda Penny iz Los Angelesa okončala mu je skrbništvo početkom prosinca 2021., na radost Britneyinih brojnih obožavatelja koji su u posljednjih godinu dana pokrenuli pokret #FreeBritney, potaknuti mučnim dokumentarnim filmom o njezinu životu.

"Framing Britney Spears" izašao je početkom godine, a u njemu su otkriveni brojni dotad nepoznati detalji iz njezina privatnog života

Pjevačica iza sebe ima dva propala braka. Za prijatelja iz djetinjstva Jason Alexandera udala se 2004. godine u Las Vegasu, a brak im je potrajao samo 55 sati. Iste godine stala je pred oltar i s ocem svojih sinova, plesačem Kevinom Federlineom, a razveli su se 2006.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Bojana Gregorić Vejzović i njezin suprug Enes Bojana Gregorić Vejzović - 1 Bojana Gregorić Vejzović - 2 Bojana Gregorić Vejzović +14 Bojana Gregorić Vejzović, Gordan Vogleš Celebrity Bojana nije uspjela zadržati suze dok je pričala o suprugu: "Doživljavaju ga kao jednog oštrog tipa, ali..."

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Monika i Fran Olujić Monika Kravić Monika Kravić (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) +0 Monika Kravić (Foto: John Pavlish) Nekad i sad Pogledajte koliko se Monika Kravić promijenila od 2005. godine, odmah ćete primijetiti jednu razliku!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene