"hmmm..."

Misterioznu smrt slavne glumice komentirala je i svjetska pop-zvijezda, u jednom trenutku živjele su u istoj kući

Brittany Murphy (Foto: Getty Images) Brittany Murphy (Foto: Getty Images) getty images 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Brittany Murphy (Foto: Getty Images) Brittany Murphy (Foto: Getty Images) +0 Brittany Murphy (Foto: Instagram) Galerija

Britney Spears na Instagramu je objavila naslovnicu časopisa People na kojoj je tragično preminula glumica Brittany Murphy, a dala je do znanja da joj je njezina smrt itekako sumnjiva.

Pjevačica Britney Spears na Instagramu je objavila post u kojem je komentirala smrt glumice Brittany Murphy. Britney je objavila naslovnicu časopisa People koju krasi preminula glumica, a istaknula je kako joj je njezina smrt sumnjiva.

Pogledaj i ovo Ben Affleck - 3 Otkrila je tajnu! Potišteni Ben Affleck uhvaćen u javnosti nakon tvrdnje Britney Spears koju dosad nitko nije znao: ''Jesam li zaboravila spomenuti?''

"Vidjela sam ovo danas na internetu. Je li još netko znatiželjan? Umrla je s 32 godine. Hmmm.... Samo govorim! Znam da je prošlo već neko vrijeme, ali i dalje istražuju njezinu smrt", napisala je u opisu fotke koju je objavila oa onda i obrisala, prenosi Daily Mail.

Priča s naslovnice koju je Spears objavila bavi se okolnostima smrti slavne glumice te novom dokumentarnom serijom koja istražuje što se točno dogodilo 2009. godine.

Novi dokumentarac o njezinu životu i karijeri "What Happened, Brittany Murphy?" baca novo svjetlo na tužne događaje i otkriva neke nove, dosad nepoznate detalje. Brittany je bila na vrhuncu karijere kada je nešto odjednom pošlo po zlu. Prvo je bila izbačena iz glumačke postave dječjeg filma "Happy Feet", nekoliko mjeseci prije smrti njezin lik je izbrisan iz filma "The Expendables" s Jasnom Stathamom, a Disney ju je izbacio iz filma "Tinker Bell".

U filmu se otkrivaju i uvjeti u kojima je Brittany preminula u luksuznoj vili u Los Angelesu u kojoj je živjela sa suprugom i majkom, a navodno je bila okružena prljavštinom i neredom. Autorica filma Bryn Curt James tvrdi kako se oko nje nalazilo brdo odjeće, šminke, parfema, aparat za kisik i brojni lijekovi.

Zanimljivo, Brittany Murphy je kupila vilu u Los Angelesu upravo od Britney Spears, dok je pop-zvijezda još bila u vezi s Justinom Timberlakeom.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Larisa Lipovac - 2 Larisa Lipovac - 1 Larisa Lipovac - 3 Larisa Lipovac - 4 +9 Larisa Lipovac - 5 Celebrity Naša priznata plesačica otkrila u čijoj koži ovih dana nikako ne bi voljela biti, ali i zašto se odlučila skrasiti u Hrvatskoj!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene