Očajan potez ili genijalno ulaganje?

Sve će učiniti da ostane na vrhu - ovako to rade u Hollywoodu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Krajnji cilj igre jest nastupati sa velikom divom, jednom i jedinom Britney Spears.

Ostati na vrhu u Hollywoodu nikako nije lak zadatak, a u to se i te kako uvjerila pop princeza Britney Spears. Prošla je nekoliko većih padova u svojoj karijeri, ali se polako i sigurno diže prema vrhu. Njezin najnoviji način za povratak na vrh je mobilna igra zvana „With Britney Spears: American Dream“ koja je objavljena 18. svibnja.

 

Become the next #AmericanDream ⭐ @thebritneygame is now on the App Store & Google Play! britney.lk/game

A photo posted by Britney Spears (@britneyspears) on

Pogledaj i ovo Britney Spears je li moguće?! Britney Spears objavila vijest koja će rastužiti njezine obožavatelje, glasine ipak nisu bile točne

 

Igrač se brine o pop zvijezdi u nastajanju, organizira koncerte, suradnje, vodi lik kroz svijet showbiza, a krajnji cilj igre jest nastupati sa velikom divom, jednom i jedinom Britney Spears.

Među opcijama u igri su i kreiranje cover arta za singl, snimanje same pjesme, a osim zanimljivih zadataka u igri se može čuti i nova verzija pjesme „Oops! I Did It Again“, kao i verzije hitova „Toxic“, „Womanizer“, „Piece of Me“, „(You Drive Me) Crazy“, „Baby One More Time“ i druge.

Proizvod su dizajnirali zaposleni u Glu Mobileu, kompaniji koja stoji i iza igrica zvjezda poput Katy Perry, Kim Kardashian, Kendall & Kylie.

Nije Britney ni luda. Ako se samo pogleda koliko je Kim K. zaradila na svojoj igri, ulaganje u ovako nešto nikako nije blesav potez.

Podsjetimo, otkako se pojavila kao aplikacija za pametne mobitele, u lipnju 2014., najpoznatija Kardashianka je na bankovni račun spremila čak 100 milijuna dolara! Dok Kim živi život jednako lagodan kao i u njezinoj igrici - živi kod mame, šminka se cijelo jutro i shoppingira cijelo popodne na Beverly Hillsu ili iz dosade 'skoči' do Pariza, obični smrtnici mogu samo to sanjati ili pak okusiti nešto slično tome igrajući njezinu igricu.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene