Krajnji cilj igre jest nastupati sa velikom divom, jednom i jedinom Britney Spears.


Ostati na vrhu u Hollywoodu nikako nije lak zadatak, a u to se i te kako uvjerila pop princeza Britney Spears. Prošla je nekoliko većih padova u svojoj karijeri, ali se polako i sigurno diže prema vrhu. Njezin najnoviji način za povratak na vrh je mobilna igra zvana „With Britney Spears: American Dream“ koja je objavljena 18. svibnja.

 

Become the next #AmericanDream ⭐ @thebritneygame is now on the App Store & Google Play! britney.lk/game

A photo posted by Britney Spears (@britneyspears) on

Vezani članci Sam Asghari i Britney Spears (Foto: Instagram) Na sav glas izjavljuje ljubav slavnoj pjevačici, a istovremeno izlazi s misterioznom brinetom? Srna i pas (Foto: Screenshot/YouTube) Srna im ušetala u dvorište i pokušala se igrati sa psom, pogledajte njegovu reakciju

 

Igrač se brine o pop zvijezdi u nastajanju, organizira koncerte, suradnje, vodi lik kroz svijet showbiza, a krajnji cilj igre jest nastupati sa velikom divom, jednom i jedinom Britney Spears.

Među opcijama u igri su i kreiranje cover arta za singl, snimanje same pjesme, a osim zanimljivih zadataka u igri se može čuti i nova verzija pjesme „Oops! I Did It Again“, kao i verzije hitova „Toxic“, „Womanizer“, „Piece of Me“, „(You Drive Me) Crazy“, „Baby One More Time“ i druge.

Proizvod su dizajnirali zaposleni u Glu Mobileu, kompaniji koja stoji i iza igrica zvjezda poput Katy Perry, Kim Kardashian, Kendall & Kylie.

Nije Britney ni luda. Ako se samo pogleda koliko je Kim K. zaradila na svojoj igri, ulaganje u ovako nešto nikako nije blesav potez.

Podsjetimo, otkako se pojavila kao aplikacija za pametne mobitele, u lipnju 2014., najpoznatija Kardashianka je na bankovni račun spremila čak 100 milijuna dolara! Dok Kim živi život jednako lagodan kao i u njezinoj igrici - živi kod mame, šminka se cijelo jutro i shoppingira cijelo popodne na Beverly Hillsu ili iz dosade 'skoči' do Pariza, obični smrtnici mogu samo to sanjati ili pak okusiti nešto slično tome igrajući njezinu igricu.