Nastavlja s golotinjom

Britney ne odustaje od fotki u toplesu, pozirala je samo u hlačicama i poslala zanimljivu poruku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Britney Spears objavila je fotografiju na kojoj pozira samo u bijelim hlačicama, a uz to je podijelila i svoje iskustvo sa savjetovanja s estetskim kirurgom.

Bivša pop-princeza Britney Spears ne odustaje od svojih golišavih izdanja koje ponosno objavljuje na društvenim mrežama i ostavlja u čudu mnoge obožavatelje.

Pogledaj i ovo Britney Spears - 2 ''To sam samo ja!'' Britney Spears pozirala je kao od majke rođena i tu fotografiju objavila, no ovaj put komentare je zabranila!

39-godišnje pjevačica sada je na profilu na Instagramu, gdje ju prati 34 milijuna ljudi, odlučila podijeliti svoje mišljenje o estetskim zahvatama nakon što je otkrila da se odlučila konzultirati o toj temi sa stručnjacima. A uz to objaviti i fotografiju na kojoj pozira u toplesu, dok grudi sakriva s dlanovima.

"Što je to s konzultacijama za poboljšanje tijela? Jesam li samo ja uvrijeđena ovim iskustvom ili nas ima još? Možda sam samo iznimno osjetljiva. U svakom slučaju, radije bih pala s litice nego da mi liječnik kaže da nešto nije u redu s mojim tijelom. Naučila sam lekciju. Pssss, poljubi moju bijelu gu****", napisala je uz objavljenu fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Bivša pop princeza time nastavlja niz razgolićenih izdanja kojima slavi pobjedu na sudu i oslobođenje od nadzora svog oca Jaimeja Spearsa koji je posljednjih 13 godina upravljao njezinom imovinom, ali i životom.

Sutkinja Brenda Perry sa suda u Los Angelesu suspendirala je njezina oca Jamieja s mjesta konzervatora. To je prvi put nakon 13 godina da će pjevačica samostalno moći odlučivati o svojoj imovini i sutkinja smatra kako dosadašnja situacija stvara toksično okruženje. Stvari su se u posljednja tri mjeseca drastično promijenile, a Britney je počela raditi i s odvjetnikom kojeg je sama odabrala, a ne koji joj je dodijeljen.

Situacija s ocem slavne pjevačice posljednjih je godina zgražavala svijet. Navodno je prodao kuću u kojoj je Britney odrasla te trenutačno živi u kombiju, a upravo ondje drži uspomene iz njezine bogate karijere. Jamie je posljednjih 13 godina pod kontrolom imao Britney i cijelo njezino bogatstvo, koje se procjenjuje na 60 milijuna dolara. Njoj je tjedno davao tek 2000 dolara, a na saslušanju prije nekoliko mjeseci pjevačica je iznijela niz šokantnih tvrdnji.

Inače, Britney je nedavno otkrila i kako piše knjigu o djevojci koja je ubijena i pretvara se u duha, točnije dušu izgubljenu zarobljenoj između svjetova.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić i Vedran Ćorluka Franka Batelić i Vedran Ćorluka +0 Franka Batelić - Čorluka - 10 Celebrity Mjesecima nije bilo zajedničkih objava, ali Franka je sad podijelila zanimljiv video s Ćorlukom, a društvo im je pravio naš poznati par

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Olivia Wilde i Jason Sudeikis (Foto: AFP) +0 Olivia Wilde i Jason Sudeikis (Foto: AFP) Celebrity Lijepa glumica pozirala potpuno gola i pokazala deset godina mlađem i poznatom dečku što radi dok on nije kod kuće

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene