Sami problemi

Novi imidž, nova kriza: U obitelji bivše pop zvijezde ovih se dana odvija drama, ima i prijava za nasilje

Britney Spears (Foto: Profimedia) Britney Spears (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears (Foto: Instagram) Britney Spears (Foto: Instagram) Britney Spears (Foto: Instagram) Britney Spears (Foto: Profimedia) Britney Spears (Foto: Profimedia) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Instagram) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: AFP) Britney Spears i Sam Lufti (Foto: AFP) +0 Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Instagram) Galerija

Britney Spears je na društvenim mrežama pokazala novi imidž, nakon što je ostala bez velikog udjela skrbništa nad sinovima i ozbiljnih optužbi protiv njezinog oca.

Posljednji put kada je, nekad omiljena i najpopularnija pjevačica, danas 37-godišnja Britney Spears drastično promijenila imidž bilo je to uslijed njezina emocionalnog sloma kada stvari za nju nisu baš najbolje završile i kada je u potpunosti obrijala kosu. Bio je jedan od njezinih javnih ispada kojima je bila sklona u trenucima kada se nosila s velikom količinom stresa. 

No, danas starija i mudrija pjevačica se ovog puta nije odlučila na drastičan potez već je samo potamnila kosu čime se pohvalila na društvenim mrežama, i to u vrijeme kada je njezin bivši suprug Kevin Federline na sudu dobio 70 posto skrbništva nad njihovim sinovima, 13-godišnjim Seanom i 12-godišnjim Jaydenom, piše Daily Mail.

"Isto lice, ista haljina, nova kosa! Da, moja me sestra inspirirala da potamnim kosu", napisala je Britney u objavi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Čini se kako se promjena svidjela njezinom 25-godišnjem dečku Samu Asghariju koji joj je poručio da je predivna, imala plavu ili crnu kosu.

No ipak, čini se kako nova promjena imidža ima pozadinsku priču s kojom se pjevačici nije lako nositi. Naime, nekoliko sati nakon što je u javnost procurila vijest o Kevinovu skrbništvu, njemu blizak izvor otkrio je da se upravo on otputio na policiju kako bi prijavio Britneyina oca Jamieja Spearsa za fizičko zlostavljanje njihova starijeg sina Seana.

Izvor je za magazin People potvrdio kako je pop zvijezda vrlo uzrujana zbog te vijesti i kako je ne može vjerovati da bi njezin otac tako ugrozio vezu s njezinim sinovima. Uz to pišu kako je pjevačica većinu vremena prestravljena s činjenicom da bi mogla izgubiti skrbništvo.

"Obojica njezinih sinova su lijepo odgojeni, lijepo se ponašaju i kulturni su. Što se dogodilo s Jamiejem i Seanom je vrlo tužno i svakako nije ispravno", izjavio je izvor blizak obitelji i otkrio kako se Sean nakon navodne svađe s djedom zaključao u sobu jer nije htio učiniti nešto što je on od njega tražio. Na to je bijesni Jaime provalio u dječakovu sobu i vrlo grubo ga protresao.

Nakon incidenta Britney je odvela djecu od kuće i nazvala Kevina s molbom da budu kod njega, unatoč tome što je bio njezin red za provođenje vremena s njima. 

Prije nove odluke suda, Britney i Kevin su skrbništvo nad sinovima dijelili po pola.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) +7 Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Celebrity Zategnute noge ove 50-godišnjakinje izgledaju nestvarno, a mi imamo dokaz da nisu fotošopirane

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene