Teško razdoblje

Posrnula pjevačica objavila video u kojem traži samo jedno: "Stvari su izmakle kontroli"

Britney Spears (Foto: Instagram) Britney Spears (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears (Foto: Instagram) Britney Spears (Foto: Profimedia) Britney Spears (Foto: Profimedia) Britney Spears (Foto: Profimedia) Britney Spears (Foto: Profimedia) Paris Hilton i Britney Spears (Foto: Profimedia) Britney Spears (Foto: Instagram) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Instagram) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Instagram) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Instagram) +0 Britney Spears (Foto: AFP) Galerija

Britney Spears objavila je na svom profilu na Instagramu video s porukom za zabrinute obožavatelje.

Posrnula pjevačica i bivša pop-princeza Britney Spears javila se zabrinutim obožavateljima nakon što su objavljene njezine fotografije, snimljene prilikom izlaska iz klinike za mentalno zdravlje.

Pogledaj i ovo Kendall Jenner (Foto: Profimedia) "Pripremite se na promjene" Kendall Jenner u posebnoj misiji: Otkriva svoju najtežu, dosad neispričanu, sirovu životnu priču

Naime, na svom profilu na Instagramu 37-godišnja Britney obratila se obožavateljima i pokušala objasniti što se s njom trenutno događa i kroz što prolazi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

"Htjela sam vas pozdraviti jer su neke stvari izmakle kontroli. Wow! Kruže glasine, moja obitelj i tim dobivaju prijetnje smrću i mnogo je ludih stvari izrečeno. Pokušavam uzeti vremena za sebe, ali uz sve što se događa to mi nije baš lako. Ne vjerujte svemu što pročitate ili čujete. Moja je situacija jedinstvena, ali obećavam da radim ono što je trenutačno najbolje. Možda to niste znali, no ja sam jaka i izborit ću se za ono što želim. Vaša ljubav i potpora su nevjerojatni, ali sada trebam je malo privatnosti kako bih se suočila s teškim stvarima koje je život postavio pred mene. Ako biste to poštovali, bila bih vam zahvalna. Volim vas", poručila je pjevačica.

Ona je nedavno završila u klinici za mentalno zdravlje u koju se sama prijavila kako bi potražila pomoć i pronašla način da se nosi s činjenicom da joj je otac ozbiljno bolestan.

Šuškalo se i kako se povlači s glazbene scene, a sudeći prema poruci koju je uputila obožavateljima, to se trenutačno pokazalo točnim.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Longoria (Foto: Profimedia) Eva Longoria (Foto: Instagram) Eva Longoria (Foto: Instagram) Eva Longoria (Foto: Getty Images) +8 Eva Longoria (Foto: Instagram) Celebrity Poznata mama dobro se utegnula: Nakon trudnoće i borbe s kilogramima zabljesnula u crvenom badiću

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene