Što vi mislite?

Posrnula pop zvijezda objavila pomalo bizaran video: Neki su naprosto oduševljeni, dok se drugi zgražaju

Sam Asghari i Britney Spears (Foto: Instagram) Sam Asghari i Britney Spears (Foto: Instagram) instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Sam Asghari i Britney Spears (Foto: Instagram) +0 Britney Spears, Sam Asghari (Foto: Profimedia) Galerija

Britney Spears je na svom profilu na društvenim mrežama objavila video i pokazala kako izgleda joga u njezinoj izvedbi.

Ups, opet je to učinila! 38- godišnja pjevačica i bivša pop princeza Britney Spears ponovno je sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama objavila bizaran video u kojem pokazuje svoj način vježbanja joge i zapravo malo toga ostavlja mašti odjevena samo u minijaturni bikini.

Pogledaj i ovo showbuzz vježbajmo zajedno Pokreni se: Jedinstveni trening yoge Asje Petersen u Zadru

Naime, u posljednjem objavljenom videu na profilu na Instagramu paradira po vrtu pokraj svog luksuznog doma odjevena u bikinu, razmazane šminke oko očiju, snimajući pse prije nego počne snimati sebe dok energično vježba i trudi se.

Bila je to njezina prva objava u novoj godini na profilu na Instagramu gdje ju prati 23,3 milijuna obožavatelja. I dok su ju neki od njih upitali mogu li joj se pridružiti, drugima nije bilo jasno što točno izvodi.

"Ne znam što ti izvodiš ali znam kako izgledaju moji satovi joge", poručio joj je jedan pratitelj.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Britney je inače u vezi s fitness trenerom Samom Asgharijem posljednje tri godine, a par često dijeli i zajedničke trenutke vježbanja.

Krajem godine osvrnula se na internetske trollove i priznala da utječu na nju te ih smatra najzlobnijom stvari na društvenim mrežama. Otkriveno je i da se nada kako će tijekom ove godine uspjeti promijeniti ugovor o skrbništvu nad djecom koju je dobila s bivšim suprugom Kevinom Federlineom, 14-godišnjim Prestonom i 13-godišnjim Jaydenom s kojima bi voljela provoditi više vremena.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Cameron Diaz i Benji Madden (Foto: Profimedia) Cameron Diaz i Benji Madden (Foto: Profimedia) Cameron Diaz (Foto: Profimedia) Cameron Diaz (Foto: Profimedia) +4 Drew Barrymore, Cameron Diaz (Foto: Getty Images) Celebrity Nitko nije ni znao da čeka dijete: Glumica u 48. godini postala majka, vijest objavila na Instagramu

Asim Ugljen otkrio dugo skrivanu tajnu sa snimanja serije Na granici 😀 I Nova Buzz

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene