Britney Spears je na svom profilu na društvenim mrežama objavila video i pokazala kako izgleda joga u njezinoj izvedbi.

Galerija


Ups, opet je to učinila! 38- godišnja pjevačica i bivša pop princeza Britney Spears ponovno je sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama objavila bizaran video u kojem pokazuje svoj način vježbanja joge i zapravo malo toga ostavlja mašti odjevena samo u minijaturni bikini.

Vezani članci Britney Spears Reakcija Britney Spears na potresni dokumentarac koji ju je ponovno stavio u centar pažnje slama srca Lindsey Vonn Teško je vjerovati da su ovu ženu posramljivali zbog izgleda, sad se s hejterima obračunala u sićušnom bikiniju

Naime, u posljednjem objavljenom videu na profilu na Instagramu paradira po vrtu pokraj svog luksuznog doma odjevena u bikinu, razmazane šminke oko očiju, snimajući pse prije nego počne snimati sebe dok energično vježba i trudi se.

Bila je to njezina prva objava u novoj godini na profilu na Instagramu gdje ju prati 23,3 milijuna obožavatelja. I dok su ju neki od njih upitali mogu li joj se pridružiti, drugima nije bilo jasno što točno izvodi.

"Ne znam što ti izvodiš ali znam kako izgledaju moji satovi joge", poručio joj je jedan pratitelj.

Britney je inače u vezi s fitness trenerom Samom Asgharijem posljednje tri godine, a par često dijeli i zajedničke trenutke vježbanja.

Krajem godine osvrnula se na internetske trollove i priznala da utječu na nju te ih smatra najzlobnijom stvari na društvenim mrežama. Otkriveno je i da se nada kako će tijekom ove godine uspjeti promijeniti ugovor o skrbništvu nad djecom koju je dobila s bivšim suprugom Kevinom Federlineom, 14-godišnjim Prestonom i 13-godišnjim Jaydenom s kojima bi voljela provoditi više vremena.

Nitko nije ni znao da čeka dijete: Glumica u 48. godini postala majka, vijest objavila na Instagramu

Asim Ugljen otkrio dugo skrivanu tajnu sa snimanja serije Na granici 😀 I Nova Buzz