Pobjegli daleko

Pričalo se da ju iskorištava zbog jedne stvari, ali on se od nje ne miče ni u teškim danima, a pristaje i na ono što je većini muškaraca mrsko

Sam Asghari i Britney Spears (Foto: Instagram) Sam Asghari i Britney Spears (Foto: Instagram) instagram 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Sam Asghari i Britney Spears (Foto: Instagram) Britney Spears, Sam Asghari (Foto: Profimedia) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Instagram) Sam Asghari (Foto: Instagram) Sam Asghari (Foto: Instagram) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Profimedia) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Profimedia) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Instagram) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Instagram) Sam Asghari (Foto: Instagram) +5 Sam Asghari (Foto: Instagram) Galerija

Britney Spears i Sam Asghari opuštaju se na odmoru na egzotičnim Havajima i to nakon što je sud odbio njezin zahtjev da se potpuno ukine skrbništvo koje nad njom ima otac Jaime Spears.

Bivša pop-princeza Britney Spears ovih dana prolazi kroz teško razdoblje nakon što sud nije odobrio da se ukine skrbništvo koje njezin otac Jaime Spears ima nad njom i ograničava njezine životne slobode.

Pogledaj i ovo Sam Asghari - 6 O svemu se i on oglasio! Stare fotografije supruga Britney Spears dokaz su novih detalja o mučenju koje je proživljavao s pjevačicom: ''Imao je modrice, ona je nosila noževe...''

39-godišnja Britney je nakon presude odlučila otputovati i opustiti se na Havajima, a s njom je i dečko Sam Asghari za kojeg se pričalo da ju samo iskorištava zbog novca. Paparazzi su ih snimili kako se zabavaljaju na balkonu svoje hotelske sobe, a pjevačica je unatoč nedavnom razvoju događaja bilo dobro raspoložena. Slušali su glazbu i smijali se, a Sam joj je čak pomogao okinuti nekoliko selfija s čime većina muškaraca nema previše strpljenja.

Britney je na sebi imala crveni bikini koji joj je naglasio obline, ali njezin 12 godina mlađi dečko uspio ju je zasjeniti svojom mišićavom pojavom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Pjevačica je mlađahnog modela i privatnog trenera upoznala na snimanju spota za pjesmu "Slumber Party", a on joj je navodno odmah nakon snimanja dao svoj broj telefona, ali prošlo je nekoliko mjeseci prije nego što su konačno izašli na spoj.

Glasine o njihovoj vezi krenule su 2016. godine nakon što je on na društvenim mrežama objavio njihovu prvu zajedničku fotografiju.

Inače, Britney je već je 13 godina pod kontrolom svoga oca, a sud je još jednom odbio ukinuti mu skrbništvo nad životom i imovinom njegove kćeri koja se procjenjuje na 60 milijuna dolara. Njoj tjedno daje 2000 dolara, a u srijedu je na saslušanju pjevačica iznijela niz šokantnih tvrdnji.

Zaista vjerujem da je ovo skrbništvo pravo nasilje", rekla je u svom 25-minutnom govoru.

"Želim imati mogućnost da se udam i rodim još jedno dijete, ali skrbništvo me u tome sprječava. Osjećam se zarobljeno, napastovano i usamljeno", rekla je pjevačica prošloga tjedna.

Podsjetimo, pažnju javnosti njezin je slučaj ponovno dobio diljem svijeta nakon što je objavljen dokumentarni film "Framing Britney Spears". Film prati uspon pjevačice u karijeri i medijsko pokrivanje njezina živčanog sloma 2007. godine, nakon čega je otac preuzeo skrbništvo nad njezinim financijama.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Martina Boščić - 9 In Magazin: Martina Boščić - 11 In Magazin: Martina Boščić - 7 In Magazin: Martina Boščić - 6 +4 In Magazin: Martina Boščić - 5 inMagazin Upoznajte najutjecajniju hrvatsku fitness influencericu, na Instagramu je prati gotovo 200 tisuća ljudi!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Ledger (Foto: Getty Images) Kim Ledger (Foto: Getty Images) Heath Ledger (Foto: Getty Images) Heath Ledger (Foto: Getty Images) +5 Heath Ledger (Foto: Getty Images) Nekad i sad Imala je tek dvije godine kada joj je preminuo slavni otac, a danas je već odrasla djevojka i svi kažu da mu neodoljivo nalikuje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene