Ostaci prošlosti

Ovu snimku sigurno želi što prije zaboraviti!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Riječ je o trenucima za koje bi Britney Spears zasigurno željela da se nikad nisu dogodili. No, oni su ipak tu i ne može im pobjeći!

U javnosti su se pojavile snimke nastupa 19-godišnje Britney Spears uživo na njezinoj turneji 'Dream Within a Dream Tour' u lasvegaskom MGM Grandu 2001. godine. Zanimljivo je kako je iz videa izoliran čisti Britneyjin glas, dakle mikrofon, i malo je reći koliko to iznenađujuće zvuči.



Jasno je kako pjevačica jedva da izgovara stihove, a kamoli da pjeva. Ova snimka se pojavila uoči njezina velikog ugovora kojeg je potpisala s Planet Hollywoodom u Las Vegasu, a za kojeg bi trebala nastupati dvije godine. Pogledaj i ovo Dragana Mirković Za pamćenje! Dragana Mirković u izdanju od lateksa priredila neviđen spektakl u Beogradu, a koncert je završila u suzama

>> Hladnoća joj nije problem - 'Zategnula' dekolte skoro do pupka!

Prvi nastup bi se trebao održati 22. veljače. Nagađa se kako Britney ni tamo neće nastupati live već će sve izvoditi na playback. No, pjevačica je takve tvrdnje demantirala.

'Definitivno ću pjevati uživo', izjavila je za Chicago 103.5 KISS FM ranije ovog mjeseca. 'Uvijek pjevam uživo. Ponekad ne zvuči baš najbolje, ali dajem sve od sebe', priznala je Britney.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene