Britney Spears na dodjeli nagrada pojavila se u poprilično kratkoj haljini, a čini se i da je malo pretjerala s odlascima u solarij

Galerija


Britney Spears u četvrtak se pojavila na dodjeli GLAAD Media Awards, a kako nam se čini, odlučila je iskoristiti priliku i pokazati rezultate napornih treninga kojima se često hvali na društvenim mrežama.

Vezani članci Demi Rose (Foto: Instagram) Manekenka ukrala pažnju oblinama koje su je proslavile: Pojavila se u haljini koja je jedva obuzdala njen bujni dekolte Demi Rose (Foto: Profimedia) Ovako ona ide na večeru: Poslije vrućeg odmora na Tajlandu preplanulu put pokazuje u Londonu

No rekli bismo da njezin izbor možda i nije baš bio najbolji jer pjevačica na fotografijama djeluje kao da joj je neugodno i da ne zna koji bi dio rukom sakrila.

Naime, mala srebrna haljina kraća nije mogla biti, a još je i dekoltirana te rezana u struku. Dojam koji je pjevačica ostavljala na prvi pogled jest kao da je za ovu haljinu zafalilo materijala, a mnogi su primijetili i da je pretjerala sa sunčanjem.