"Svi smo mi Harry i Meghan"

I piloti i stjuardese: British Airways na sjajan način slavi kraljevsko vjenčanje!

Meghan Markle, princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle, princ Harry (Foto: Getty Images) Getty Images 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i Princ Harry (Foto: Getty) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle, princ Harry (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty) - 6 Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle i Princ Harry (Foto: Getty) - 1 +0 Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: Getty) Galerija

Putnicima u zrakoplovu na letu s londonskoga Heathrowa do Toronta, grada u kojemu je nekoć živjela Meghan i gdje se par prvi put pojavio u javnosti zajedno, na usluzi će na dan vjenčanja biti dva Harryja, sedam Megan i jedna Meghan, a zrakoplovom će upravljati Harry Blake.

Zrakoplovna tvrtka British Airways u subotu će na originalan način obilježiti vjenčanje britanskoga princa Harryja i njegove zaručnice Meghan Markle - letom na liniji London-Toronto, čiji će se članovi posade zvati Harry ili Meghan.

Pogledaj i ovo Meghan Markle (Foto: Getty Images) Kriva je pčela Nije se mogla suzdržati: Meghan prasnula u smijeh jer je Harry bio prisiljen prekinuti svečani govor posvećen ocu

Putnicima u zrakoplovu na letu s londonskoga Heathrowa do Toronta, grada u kojemu je nekoć živjela Meghan i gdje se par prvi put pojavio u javnosti zajedno, na usluzi će na dan vjenčanja biti dva Harryja, sedam Megan i jedna Meghan, a zrakoplovom će upravljati Harry Blake, izvijestio je British Airways.

"I ranije sam jedanput ili dvaput letjela s još jednom Megan, no nikad sa sedam imenjakinja. Čini se da ćemo jedna drugu tijekom toga posebnog leta morati pozivati nadimkom", rekla je glavna stjuardesa na letu.

U priopćenju zrakoplovne tvrtke stoji da će putnici na letu koji se zovu Harry ili Megan - bez obzira na to piše li se ime sa "gh" ili s "g", u subotu biti smješteni u prvoj klasi.

U zrakoplovu će moći gledati seriju "Suits", kojom se Markle proslavila dok je bila glumica te dokumentarni filmovi o prinčevskom paru i dvorcu Windsor. (HINA)

Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene