Putnicima u zrakoplovu na letu s londonskoga Heathrowa do Toronta, grada u kojemu je nekoć živjela Meghan i gdje se par prvi put pojavio u javnosti zajedno, na usluzi će na dan vjenčanja biti dva Harryja, sedam Megan i jedna Meghan, a zrakoplovom će upravljati Harry Blake.

Galerija


Zrakoplovna tvrtka British Airways u subotu će na originalan način obilježiti vjenčanje britanskoga princa Harryja i njegove zaručnice Meghan Markle - letom na liniji London-Toronto, čiji će se članovi posade zvati Harry ili Meghan.

Vezani članci Meghan Markle (Foto: Getty Images) Nije se mogla suzdržati: Meghan prasnula u smijeh jer je Harry bio prisiljen prekinuti svečani govor posvećen ocu George Clooney, Amal Clooney (Foto: Getty Images) Odlično se snašao i u konobarskoj ulozi: Clooney zauzeo šank na kraljevskom vjenčanju pa gostima točio vlastitu tekilu

Putnicima u zrakoplovu na letu s londonskoga Heathrowa do Toronta, grada u kojemu je nekoć živjela Meghan i gdje se par prvi put pojavio u javnosti zajedno, na usluzi će na dan vjenčanja biti dva Harryja, sedam Megan i jedna Meghan, a zrakoplovom će upravljati Harry Blake, izvijestio je British Airways.

"I ranije sam jedanput ili dvaput letjela s još jednom Megan, no nikad sa sedam imenjakinja. Čini se da ćemo jedna drugu tijekom toga posebnog leta morati pozivati nadimkom", rekla je glavna stjuardesa na letu.

U priopćenju zrakoplovne tvrtke stoji da će putnici na letu koji se zovu Harry ili Megan - bez obzira na to piše li se ime sa "gh" ili s "g", u subotu biti smješteni u prvoj klasi.

U zrakoplovu će moći gledati seriju "Suits", kojom se Markle proslavila dok je bila glumica te dokumentarni filmovi o prinčevskom paru i dvorcu Windsor. (HINA)

Meghan Markle, princ Harry (Foto: Getty Images)
Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images