Iako je prošla četvrta obljetnica smrti kralja popa, šuškanja i skandali oko njegovog života ne jenjavaju.


Naime, britanski Mirror u svom nedjeljnom izdanju je objavio kako posjeduju skandalozne audio snimke FBI-ja koje dokazuju kako je Michael Jackson tijekom 15 godina platio 35 milijuna dolara (200 milijuna kuna)  za zataškavanje svojih djela.

Vezani članci Mel B (Foto: Profimedia) Bivši prijatelj iznio skandalozne optužbe na račun bivše spajsice: "Okrutna je, hladna i zanemaruje djecu" Prijave povreda djetetovih prava (Foto: Dnevnik.hr) Pitali smo stručnjake: Tko je zakazao u teškim slučajevima zlostavljanja i zanemarivanja djece kojih u Hrvatskoj ima i previše?

Mirror tvrdi kako je Jackson vrtoglavom svotom 'isplatio' 24-ero djece koje je navodno zlostavljao.

Riječ je vrpcama koje je FBI zaplijenio 2002. godine, kada je istraživao Anthonyja Pellicana koji je prisluškivao hollywoodske zvijezde. FBI još uvijek nije potvrdio ima li istine u navodima spomenuti časopisa.

Iz objavljenih dijelova doznaje se kako je Jackson provodio po čitave noći s vrlo mladim dječacima, dok su ponekad njihovi roditelji pušili marihuanu u susjednoj sobi.

'Dječak je stigao k Michaelu dok su njegovi roditelji pušili travu u drugoj sobi, a s njima je bila i petomjesečna beba. U to je vrijeme Michael bio lud za dječačićem i njegovim mlađim bratom', tvrdi na snimci jedna od bivših zaposlenica Jacksonovog imanja Neverland.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook