20. godišnjica filma

VIDEO Britanski glumac u Hrvatskoj: 'Čuo sam za nepogode i strahote!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavni britanski glumac posjetio je Zagreb.

Slavni glumac Ralph Fiennes gost je ovogodišnjeg Festivala tolerancije na kojem se obilježava 20 godina filma 'Schindlerova lista', u kojem je ostvario zapaženu ulogu.

Pogledaj i ovo Film Imamo san Nagrađeni naslovi! Projekcijama izuzetnih i važnih filmova "Crveni kofer" i "Tisuću i jedan" počinje 17. Festival tolerancije!

Naime, slavan je postao zahvaljujući ulozi Amona Goetha u 'Schindlerovoj listi'. Nakon toga je postao protagonist niza zapaženih filmova u kojima je tumačio aristokrate i intelektualce kao što su 'Quiz Show', 'The English Patient', 'Sunshine' i drugi. Ljubiteljima Harryja Pottera poznat je po ulozi Voldemorta u istoimenoj seriji filmova.

Britanska zvijezda dolazi u Zagreb!

Prije današnje projekcije pozdravio je publiku i odgovarao na njihova brojna pitanja. U svom pozdravnom govoru izrazio je podršku poplavom pogođenim dijelovima Hrvatske.

'Prije nego što sam došao ovdje, čuo sam za nepogode i strahote koje su pogodile vašu zemlju i regiju. Jako me dirnulo kad sam čuo za tu kolektivnu nadu koja se ovdje stvorila i da si ljudi međusobno pomažu', rekao je glumac.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene