Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U gradu Hvaru večeras nastupa britanska pop zvijezda Gabrielle


Publika će imati priliku čuti Gabrielline najveće hitove i uživati u koncertu na otvorenom. Na svojoj mini turneji pjevačica je prije nekoliko dana nastupila pred brojnom publikom u Rovinju.

Britanska glazbena diva Gabrielle oduševila publiku u Rovinju

Vezani članci Don Ranko Vidović Papa Franjo imenovao novog hvarskog biskupa: ''Hrabrimo jedni druge! Klonimo se ogovaranja i strančarenja!'' Splitska policija Kamionom pregazio ženu na rivi na Hvaru: Policija traži očevice da otkrije kako je došlo do nesreće

Jučer je poslijepodne provela u razgledavanju Splita, a potom je stigla u Hvar kako bi se pripremila za večerašnji nastup. U Hrvatsku se namjerava vratiti u privatnom aranžmanu te ističe kako ju je naša zemlja oduševila.

'Jako mi se sviđa ovdje, predivno je! Vrijeme je odlično, a kamo god pogledam vidim nešto lijepo. Ljudi su zaista srdačni i jako sam uzbuđena zbog večerašnjeg nastupa. Mislim da ću nakon što završim s nastupom, nestati i moći ćete me pronaći kako se skrivam negdje na vašoj obali, toliko je lijepo', poručila je pjevačica pred našim kamerama.


 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook