Ona drži ključe

'TKO NOSI HLAČE U VEZI?' Britanci nazvali Kranjčara papučarom zbog Zrinke?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Niko Kranjčar pozvan je da igra za Glasgow Rangerse, no trenutno boravi u New Yorku. U SAD-u je i njegova djevojka Zrinka Cvitešić, koja snima film.

Britanski mediji raspisali su se o vezi Nike Kranjčara i Zrinke Cvitešić. Naime, Kranjčar se nedavno preselio u New Yorku zbog nogometne karijere, a sada je pozvan u Veliku Britaniju, gdje bi trebao igrati u Glasgowu. Britanski Rangersi tako se nadaju da će Niko potpisati za njihov klub, no uvjereni su da će njegova odluka ovisiti o 'prelijepoj Zrinki'.

Pogledaj i ovo Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić Najtajanstveniji domaći par Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić uhvaćeni u opuštenim trenucima, nisu marili za znatiželjne poglede i pokazali su da su sretniji nego ikad!

Britanski tisak piše kako se Kranjčar zbog Zrinke doselio u New York, a budući da se njena karijera tek zahuktala, teško će je biti nagovoriti da napusti SAD. Uostalom, Zrinka u SAD-u snima film 'Lucky Accident Crash' te Britanci smatraju da će postati nova velika filmska zvijezda.

Daily Record pozabavio se Zrinkinom karijerom, navodeći brojna ostvarenja i nagrade u njenoj karijeri. 'Tko nosi hlače u toj vezi moglo bi odlučiti o tome u kojem će sljedećem klubu Niko igrati', pišu Britanci, navodeći i kako je Kranjčareva karijera pri kraju, dok Cvitešić tek ispred sebe ima velike stvari.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene